Default

Antalis a lansat noul carton Simcote

• Bookmarks: 25435


Antalis a lansat Simcote, un carton tip chromo (GC2) cu performanţe superioare, disponibil într-o varietate de gramaje cuprinse între 205 şi 340 g/mp. Produsul se distinge printr-o foarte bună printabilitate şi un grad sporit de rigiditate.

De asemenea, este de remarcat gradul de alb foarte ridicat – 84 conform standardului ISO 2470. Cartonul, dublu cretat pe o faţă, este destinat ambalajelor (ceai, produse de patiserie, ciocolată, mâncare congelată, produse farmaceutice şi de igienă, dar şi bunuri de larg consum – electronice, mobilă etc).
Reprezentanţii Antalis susţin că acest carton este adecvat pentru tipar offset, flexo, rotogravură; pentru aplicarea unei bariere protectoare (folie polietilenă, polipropilenă) şi pentru embosare pe partea superioară. Datorită raportului optim între un gramaj mic şi gradul de rigiditate şi grosime cerute, Simcote asigură un avantaj ducând la profitabilitate şi eficienţă, fără a pierde din rigiditate şi opacitate. Un alt plus al acestui sortiment de carton este reprezentat de neutralitatea sporită în cazul folosirii acestuia pentru ambalajele alimentare împotriva impregnării cu mirosurile specifice acestora.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
435 views
bookmark icon

Write a comment...