Stiri

Noua colecție de hârtie și carton Antalis pentru 2013

• Bookmarks: 25501


Antalis, lider european în distribuția de hârtii și soluții de ambalare, și-a lansat pe 15 ianuarie a.c. cea mai nouă colecție de hârtie, carton și suporturi pentru etichete destinate tiparului pe care compania o va pune la dispoziția clienților din România în 2013. Cel mai recent mostrar de suporturi grafice distribuite de Antalis România, destinate atât industriei tipografice, cât și sectorului publicitar, include peste 500 de tipuri de hârtie certificate sau reciclate, cartoane grafice sau pentru legătorie.


Credit foto: Antalis România

Cutia mostrarului Antalis cuprinde șapte caiete cu mostre grupate pe categorii de aplicații grafice, și anume: Offset, Cretate, Legătorie, Cartoane Grafice & Ambalaje (1 & 2), Autocolant, Autocopiativă & Etichetă și Reciclate.

Mostrarul a fost conceput ca un instrument de lucru util tipografilor, designerilor, specialiștilor din marketing și comunicare, dar și distribuitorilor de hârtie care participă la licitațiile publice.

Cuprinsul fiecărui caiet îndrumă utilizatorul către brand, textură, gramaj, format și disponibilitate, iar pictogramele ajută în identificarea celei mai bune metode de tipărire și prelucrare. Mostrarul este un instrument extrem de eficient atunci când clientul alege suportul de tipărire în funcție de certificările și acreditările de mediu pe care le deține, fie că vorbim despre ISO 14001, 8001, REACH sau ISEGA, PEFC.


Credit foto: Antalis România

Cutia mostrarului este realizată din carton Displayline de 625 g/mp, coperțile sunt făcute din carton Printline de 550 g/mp iar separatoarele sunt tipărite pe carton Chromomat Ivoire de 250 g/mp.

(Sursă: Antalis România)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
501 views
bookmark icon

Write a comment...