Stiri

Antalis continuă modernizarea Creative Papers

• Bookmarks: 26134


 

În cea mai recentă prelucrare a mărcilor sale creative de hârtie, Antalis a creat un nou specimen de colecție Curios. Mostrarul acoperă întreaga colecție de hârtii ce intră în familia Curioșilor, adică Curious Metallics, Curious Matter, Curious Skin și Curious Translucents.
Vicky Weatherington, manager de vânzări pentru lucrări creative la Antalis, spune: “După relansarea recentă a gamei Curious, suntem încântați să introducem aceste noi specimene minunate pe piață și sperăm că designerii, mărcile și imprimantele creative se vor bucura să le folosească ca referință pentru a descoperi adevărata frumusețe și tactilitate a acestei game de pionierat.”
Mostrarul este legat inelar și format A6 cu o copertă în folie. Acesta conține mostre tipărite în nuanțele și gramajele hârtiilor pentru ușurința utilizării de către designeri și studiouri. Fiecare este însoțită de o diagramă fly-out pentru a arăta opțiunile din fiecare interval.
Compania va continua cu siguranță cu mostrare similare pentru familiile Keaykolour și Rives. Acestea sunt mărci care au fost achiziționate de la ArjoWiggins Scotland după ce fabrica din  Stoneywood a fost plasată în administrare la sfârșitul anului 2022. Aceasta a fost urmată de reîmprospătări ale fiecărei game necesare după închiderea fabricii care a creat hârtiile.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...