Default

Antalis România anunță creșterea prețurilor

• Bookmarks: 22478


Conform anunțului postat în 17 martie 2011 pe siteul local, Antalis România își informează clienții că va majora cu cca. 4 – 6% prețurile hârtiei destinate aplicațiilor de birou începând din 21 martie, precum și prețurile principalelor substraturi papetare destinate tipografiilor, cu începere din 15 aprilie 2011. Vă prezentăm mai jos comunicatul Antalis România:

„Antalis înţelege că diferenţierea reprezintă cheia succesului, vă mulţumeşte pentru colaborare şi îşi asumă angajamentul de a lucra în continuare în strânsă legătură cu dumneavoastră.

V-am informat de fiecare dată la timp despre acţiunile noastre, despre noile produse şi servicii, despre evenimentele pe care le-am organizat împreună cu furnizorii noştri.

De data aceasta, vă anunţăm că în conformitate cu anunţurile producătorilor de hârtie, începând cu 21 martie preţul hârtiei pentru aplicaţii de birou (copiator, imprimantă) va creşte cu 4%-6%.

De asemenea, începând cu 15 aprilie anunţăm modificarea preţurilor şi pentru alte produse din portofoliul nostru. Astfel:

– pentru hârtia cretată şi cartonul duplex preţurile vor creşte cu 6%;

– pentru hârtia offset şi cartonul de legătorie preţurile vor creşte cu 5%;

– pentru hârtia şi folia autocolantă preţurile vor creşte cu 3%.

Reprezentanţii noştri de vânzări vor sta la dispoziţia dumneavoastră pentru orice detalii referitoare la acest anunţ.”

(Sursă: Antalis România)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...