Eveniment

Paper on, un concept Antalis

• Bookmarks: 301066


work in progress paper on 1Antalis susține Paper On, o expoziție care prezintă conceptele diferite despre hârtie, cu hârtie, prin hârtie a artiștilor Cristina Curelea [SoLemn], Amalia Dulhan, Florin Pantilimon, Adrian Sandu, Virginia Toma, Alexandru Nimurad, Sorin Nistor, Claudiu Stefan & Madalina Andronic.

Hârtia folosită în mediul de afaceri, în viața cotidiană, în artă spune la fel de multe lucruri despre utilizator precum mesajele transmise prin intermediul cuvintelor. În dorința de a sublinia ideea folosirii hârtiei în artă, fiecare artist prezent in expoziție a dezvoltat propria viziune.

Cristina Curelea (SoLemn) a realizat pentru Antalis conceptul „Before Creation was Over”. Designerul propune publicului un personaj ale cărui aripi sunt realizate printr-o tehnică specială ce pune în valoare importanța hârtiei prin numeroase pliuri și suprapuneri pentru a transmite volum, viață și dinamism. Într-o prezență dinamică 3D, personajul reușește să patrundă prin pereții încăperilor spațiului de prezentare.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 04-15 martie 2014 în cadrul Art Yourself Gallery
Hârtia pentru catalogul expoziției și pentru instalația de design „Before Creation was Over” a fost oferită de Antalis.

Despre Antalis
Antalis este lider European în distribuția de hârtie și materiale destinate ambalării, numărul 3 la nivel mondial, cu vânzări de 2.7 miliarde de euro în 2012. Cei 6000 de angajați sunt la dispoziția a peste 135.000 de clienți la nivel internațional, în peste 44 de țări. Antalis face zilnic 12.000 de livrări în Europa prin intermediul celor 108 centre europene de distribuție.

Alina PENCIU
Communication&PR Manager
Alina.penciu@antalis.ro
Tel 0728 111 794
Fax 0213 011 838

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1066 views
bookmark icon

Write a comment...