Default

Aplicaţie Pantone pentru iPhone

• Bookmarks: 288


Pantone a lansat myPantone, aplicaţie pentru iPhone şi iPod, care permite designerilor din domeniul grafi c, digital, multimedia, modă, design grafic sau interior design, să captureze şi să creeze culori Pantone oriunde s-ar afl a. Cu myPantone
designerii au acces la biblioteca de culori Pantone, inclusiv Pantone Matching System, Pantone Goe System, Pantone Pastels şi Pantone Fashion & Home Smart Colour System. Cu aceste aplicaţii designerii pot crea cu uşurinţă game de culori împreună cu culori complementare şi diverse combinaţii analoge sau triadice pentru culorile alese.

MyPantone foloseşte camera foto încorporată în iPhone pentru a captura imagini de la scene urbane la natură ori alte imagini care să aducă inspiraţie. Culorile pot fi luate din orice imagine din iPhone şi identificate cu cea mai apropiată culoare Pantone. O dată create, utilizatorii pot oferi noile culori oricarui alt utilizator de iPhone şi plasa notificări pe Facebook sau Twitter, ataşând paletei de culori note vocale sau texte. Paletele de culori pot fi expediate ca patch-uri de culori sau ca biblioteci de mostre de culori pentru aplicaţii pentru a fi folosite în alte aplicaţii ca Adobe CS, CorelDraw şi QuarkXPress. Designerii pot face schimb de palete postându-le pe website-ul Pantone mypantone.com. Fiecare mostră de culoare din myPantone conţine valorile sRGB, HTML şi L*a*b*. În plus myPantone oferă sugestii pentru culori similare în cadrul culorilor Pantone. De exemplu utilizatorii pot identifica culorile Pantone Goe care refl ectă cel mai bine o anume culoare Pantone Matching System. Această aplicaţie este disponibilă online la Apple iPhone App Store pentru mai puţin de 10 dolari.

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
88 views
bookmark icon

Write a comment...