Stiri

Aplicaţie Photo Book pentru Facebook

• Bookmarks: 22790


Ecce Terram, o companie din domeniul imagisticii digitale, a lansat o nouă aplicaţie software pentru crearea albumelor foto direct din bibliotecile de imagini ale platformei sociale Facebook. Aplicaţia, care poate fi personalizată de furnizorii de servicii, le permite membrilor reţelei să creeze, direct dintr-o bibliotecă de imagini existentă pe Facebook, şi apoi să comande albume foto la furnizorul lor preferat de servicii fotografice.

Conform sondajelor industriei fotografice, majoritatea celor 800 de milioane de membri Facebook utilizează reţeaua socială pentru stocarea şi sharing-ul pozelor digitale cu alți membri ai familiei sau prieteni şi colegi, prin intermediul albumelor foto de pe platformă. Aplicaţia dezvoltată de Ecce Terram deschide acum calea marilor retaileri şi furnizorilor de servicii foto pentru a genera noi comenzi de imprimare a fotografiilor dintr-o sursă prea puţin utilizată până în prezent.

„Facebook a devenit principalul loc în care consumatorii stochează şi le arată apropiaţilor amintirile lor fotografice”, spune Frank Simon, preşedinte si CEO al Ecce Terram SUA. „Pentru reţelele de retail şi furnizorii de servicii de procesare a fotografiilor, versiunea în blanc a aplicaţiei noastre pentru albume foto dedicată platformei Facebook ar putea fi cheia pentru a debloca uriaşul potenţial al acestei pieţe,” a mai adăugat acesta.

Noua aplicaţie se bazează pe experienţa îndelungată pe care Ecce Terram o are în implementarea aplicațiilor software de masă pentru industria foto. Prelucrarea comenzilor este procesată prin intermediul sistemului de servere Photo2Lab CentralHub de la Ecce Terram.

Aplicaţia reprezină o continuare logică a soluţiilor pentru comenzile foto plasate pe diverse căi – online, prin echipamente mobile sau prin terminale dedicate. Pentru reţelele de retaileri care au deja configurată infrastuctura Photo2Lab, implementarea noii aplicaţii, asfel încât să funcţioneze în cadrul sistemelor existente de procesare a comenzilor, se poate realiza în decurs de doar câteva zile.

Membrii Facebook care instalează aplicaţia trebuie doar să selecţioneze un album din pagina lor de pe Facebook, să aleagă un fundal şi modelul de ramă al fotografiilor. O dată ce au ales care imagini să fie incluse, pot adăuga (opţional) comentarii scrise, pot stabili ordinea şi poza de copertă, apoi să plaseze comanda direct din Facebook.

(Sursă: Ecce Terram)

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
790 views
bookmark icon

Write a comment...