Default

Arjowiggins îşi vinde autocopiativa

• Bookmarks: 20679


Producătorul de hârtie Arjowiggins şi-a vândut către manageri divizia de Hârtie Autocopiativă. Compania belgiană se va numi Idem Papers şi va fi condusă de Francis Tans, directorul executiv al companiei. Tans a fost anterior directorul executiv al Arjowiggins.

Un purtător de cuvânt al Arjowiggins a declarat: “Achiziţia a implicat o echipă de manageri experimentaţi şi se bazează în plus pe suportul regiunii Valone. Angajaţii îşi vor păstra posturile actuale.”

Compania a adăugat că va păstra divizia de Hârtie Securizată ca urmare a performanţelor foarte bune a acesteia, cu un profi t de 6% şi o marjă operaţională de 12% în prima parte a 2009. Arjowiggins a afirmat şi că renunţarea la divizia de hârtie autocopiativă va genera un cash fl ow negativ de 15 milioane de Euro dar nu va avea un impact asupra rezultatelor din a doua jumătate a 2009, situaţia fiind în întregime previzionată începând cu iunie 2009.

Arjowiggins şi-a anunţat din luna martie intenţia de a vinde această divizie datorită pierderilor pe care le înregistra pe fondul cererii reduse din piaţă. Compania va continua să producă hârtie cretată pentru tipar (divizia Grafică, divizia de Cretate din SUA), hârtie pentru comunicarea corporativă (divizia de Hârtii Creative), hârtii pentru aplicaţii tehnice şi industriale (divizia de Soluţii Industriale) şi soluţii pentru hârtii securizate (divizia de Securizate)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
679 views
bookmark icon

Write a comment...