Stiri

ATT a mai pierdut un membru marcat al asociației

• Bookmarks: 22816


Consiliul Director al ATT – Asociaţia Tipografilor „Transilvania” anunţă cu profundă durere vestea încetării din viaţă a unui membru marcant al organizaţiei, domnul Pavel Ciotlăuş, director comercial al tipografiei GPV România Prodcom Serv din Cluj-Napoca, decedat pe 16 iulie 2012. Gentileţea şi echilibrul dumnealui făcea din fiecare un partener respectat şi dădea un deplin sens profesionalismului, iar pentru întreaga comunitate din România a fost un model.

Această știre tristă vine la două luni după ce asociația ATT și industria tipografică românească au mai pierdut doi profesioniști, pe domnul Gheorghe Brătănescu, directorul tipografiei Remco din Făgăraș, și pe Rudolf Kamla, directorul tipografiei Transilvania Pack and Print din Șura Mică, județul Sibiu, ambii trecuți în neființă în prima parte a lunii mai 2012.

Alături de membrii asociației ATT și de toți cei care l-au cunoscut pe domnul Pavel Ciotlăuş, echipa Print Magazin transmite pe această cale sincere condoleanţe familiilor îndurerate.

(Sursă: ATT)


Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
816 views
bookmark icon

Write a comment...