Analiza

5 săptămâni în balonul Orange

• Bookmarks: 30565


Un balon comandat de Orange a început pe 1 septembrie un periplu prin țară. Caravana intitulată “5 săptămâni în balon” le va arăta doritorilor cum se vede România de la înălțime.

Balonul va călători prin mai multe regiuni din țară și va staționa în 10 orașe: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Oradea, Piatra Neamț, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș. În fiecare zi de miercuri, joi şi vineri, acesta va zbura deasupra mai multor obiective turistice şi, în fiecare week-end, va opri într-unul dintre cele 10 oraşe, oferind locuitorilor posibilitatea să își privească oraşul de la înălțime.

Călătoria a început în judeţele Braşov şi Sibiu, pe care balonul le-a traversat în perioada 1-5 septembrie. Balonul a zburat în zonele Sânpetru, Rupea, Ghimbav, Râşnov şi Feldioara din judeţul Braşov şi deasupra localităţilor Agnita, Arpaşul de Jos, Mediaş, Sâmbăta de Jos şi Cincu din judeţul Sibiu.

Pe toată durata călătoriei, în balon se află un jurnalist şi un fotograf profesionist de la cotidianul Adevărul, care vor fotografia de la înălţime cele mai frumoase regiuni. Fotografiile vor fi disponibile într-un album pe site-ul www.5saptamaniinbalon.ro.

Orange a pregătit şi un concurs pentru cei care surprind balonul în fotografii cât mai originale. Vor fi desemnaţi 3 câştigători ai concursului care vor fi premiați cu un zbor liber cu balonul în weekend-ul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
565 views
bookmark icon

Write a comment...