Default

ColorChecker Passport de la X-Rite – instrumentul standard la Hallmark Institute of Photography

• Bookmarks: 23461


X-Rite Photo anunţă că aplicaţia ColorChecker Passport a fost aleasă ca instrument standard pentru managementul culorii ce va fi folosit de studenţii care participă la programul intensiv de fotografie, cu durata de 10 luni, de la Hallmark Institute of Photography. Cu sediul în Massachusetts, acest reputat institut are dotări de cea mai înaltă clasă, fiecare an aducând la acest curs peste 2.000 de studenţi.

De altfel, Hallmark este una dintre primele şcoli din SUA care adoptă Passport ca parte integrală a curriculei şcolare pentru fotografia digitală, fiecare student folosind instrumentul de la X-Rite în mod consecvent.

”Dintotdeauna am pus accent pe color management şi întotdeauna i-am învăţat pe studenţii noştrii color management,” declară Lisa Robinson, director executiv pentru educaţie la Institutul Hallmark. ”Acum, cu Passport, studenţii obţin rezultante consecvente şi înţeleg mai bine culoarea. Ei sunt încă în formare şi înţeleg mult mai repede cum să evalueze culoarea şi cum să transpună în print ceea ce au dorit să redea prin fotografie.”

Dispozitivul X-Rite ColorChecker Passport este o soluţie de control a culorii de tip „capturare pentru editare”, utilă oricărui fotograf care doreşte să adauge mai multă acurateţe şi consistenţă culorii, şi să obţină mai multă flexibilitate creativă în workflow-urile de fotografie digitală bazate pe formatul Raw.

ColorChecker Passport combină trei instrumente fotografice pentru captura şi controlul culorii – ColorChecker Passport Creative Enhancement Target, ColorChecker Passport Classic Target şi Color Checker Passport White Balance Target – într-un instrument de buzunar, ce poate fi folosit cu orice ocazie. Împreună cu aplicaţia de calibrare ColorChecker Passport Camera Calibration Software fotografii vor fi în posesia unui instrument complet ca funcţionalitate, flexibilitate şi portabilitate.

Mai multe detalii despre X-Rite ColorChecker Passport pot fi obţinute de la Grup Transilvae, distribuitorul oficial X-Rite în România.

Pentru a vizualiza imaginile la o scară mai mare, click pe fotografia din dreapta titlului şi folosiţi săgeţile din lateralul imaginii pentru navigare.

(Sursă: X-rite)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
461 views
bookmark icon

Write a comment...