Stiri

CREAPOLE, o școală de design din Franta au rămas impresionați de o imprimantă 3D color Mimaki!

• Bookmarks: 50209


 

Elevii de la școala de design CREAPOLE din Franța au participat la un atelier de design de pantofi de 3 zile găzduit de Adobe and On, o companie de pantofi de alergare de performanță. Desenele câștigătoare au fost tipărite de Mimaki și premiate studenților.

Utilizarea 3DUJ-553 pentru a aduce la viață modelele de pantofi ale studenților.

 MIMAKI ENGINEERING CO., LTD. a colaborat cu CREAPOLE, o școală de design cuprinzătoare din Franța. Modelul 3DUJ-553 de la Mimaki a fost folosit pentru imprimarea 3D a modelelor digitale create de studenții câștigători. Printurile 3D color au fost acordate studenților după atelier.
În timp ce învățau să utilizeze Adobe Substance 3D Collection (software de proiectare 3D), studenții care au participat la atelierul de 3 zile au lucrat cu designeri profesioniști de la On, o companie elvețiană de încălțăminte, pentru a produce modele minunate.
,,Adobe ne-a contactat pentru ajutor pentru ca aceste modele de pantofi să devină realitate. Noi, cei de la Mimaki, am asistat cu bucurie la această experiență educațională prin imprimarea 3D a celor 3 modele de pantofi câștigătoare în culori complete. Cele 3 modele de pantofi așa cum se văd în imaginea de mai sus au fost premiate studenților după atelier.”- oficialii Mimaki.
“Avându-l pe Mimaki ca partener valoros pentru acest proiect educațional inovator, a adăugat un strat suplimentar de entuziasm pentru studenți. Ei au fost încântați să-și vadă activele digitale realizate ca printuri 3D uimitoare, creând amintiri și experiențe care îi vor inspira pentru anii următori.”- Alwyn Hunt, șef de educație, parteneriate, 3D și imersiv.
Atelierul mi-a schimbat cu adevărat părerea pentru că întotdeauna m-am gândit: “Nu, nu pot face asta”. Văzându-mi pantoful terminat cu toate texturile a fost un moment de neegalat. Acum încerc să folosesc și să practic Substance 3D mai mult pentru a adăuga realism proiectelor mele – oferă mult realism în texturile pe care le puteți utiliza și crea.”-Alwyn Hunt.

Similar Posts:

50 recommended
comments icon0 comments
0 notes
209 views
bookmark icon

Write a comment...