Analiza

AATCC a dat startul ediţiei 2011 a competiţiei Student Design

• Bookmarks: 17407


Cea de-a şaptea competiţie anuală pentru studenţi le oferă studenţilor şansa de a câştiga bani, premii şi recunoaştere în industria textilă. Competiţia este sponsorizată de asociaţia non-profit Concept 2 Consumer® (C2C) al AATCC, de renume internaţional, care sprijină producătorii de textile prin dezvoltarea metodelor de testare, prin furnizarea materialelor de control al calităţii şi prin crearea de reţele profesionale pentru mii de membri din 60 de ţări ale mapamondului.

Datorită importanţei crescute acordate textilelor durabile, subiectul ediţiei din acest an este Eco Chic Bag. Studenţii sunt provocaţi să aducă o contribuţie ingenioasă asupra pieţei în continuă creştere a genţilor din material reciclabil, pentru a aduce eleganţa şi recliclarea sub aceeaşi umbrelă.

AATCC a simplificat formalităţile de înscriere de-a lungul anilor. Concursul se va derula pe parcursul semestrului de primăvară, din ianuarie până în mai, pentru cei care vor să-l valorifice drept proiect de studiu. Studenţii pot lucra individual sau în echipe de până la patru persoane.

Toţi studenţii membri ai AATCC sunt eligibili. Pe lângă premiile în numerar, care se ridică până la 1,000$, cei care se califică pe locurile doi şi trei vor fi recompensaţi cu Pantone Cotton Planner, mostrar cu 1,925 nuanţe de culori aplicate pe bumbac, al cărui preţ se ridică la 595 $. Fiecare design de geantă al celor patru concurenţi clasaţi va fi imprimat şi materializat de [TC]2, Textile Clothing Technology, firmă recunoscută pentru programele sale educaţionale în domeniul industriei textile.

E-broşura cu instrucţiuni şi indicaţii, paletele de culori produse de Pantone®, formularul de înscriere şi chestionarul sunt disponibile la adresa www.aatcc.org/members/students/competitions.cfm.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
407 views
bookmark icon

Write a comment...