Default

Au fost lansate pe piaţă noile soluții profesionale X-Rite i1 destinate managementului de culoare

• Bookmarks: 20542


Noua colecție de instrumente destinate controlului culorii și profilelor de culoare pentru fluxuri complete de producție este acum disponibilă la nivel global. Astfel, producătorul american își onorează promisiunea de a moderniza în mod constant portofoliul de produse adresate segmentelor foto, prepress, sectorului editorial și imprimări digitale.

X-Rite Inc., lider mondial în managementul de culoare şi tehnologii de măsurare și comunicare a culorii, a anunţat disponibilitatea noului portofoliu de soluţii de management de culoare i1 Professional în reţeaua sa de distribuţie din întreaga lume. Create pentru a se potrivi oricărui nivel de expertiză, aceste soluţii de înaltă performanţă – o combinaţie de hardware, software și target-uri comparative de culoare – se concentrează în mod specific pe satisfacerea cerinţelor unice ale profesioniştilor din domeniile prepress, foto şi publishing, oferind calitate excepţională la preţuri foarte atractive.

Noul portofoliu este compus din i1Basic Pro, i1Photo Pro, i1Publish Pro şi i1Publish. Toate cele patru soluții includ noua tehnologie software revoluţionară i1Profiler, adaptabilă perfect oricărui nivel de expertiză, oferă capacitatea și controlul necesare pentru a crea profile de culoare de cea mai înaltă calitate și totodată includ noul software de corelare a culorilor, PANTONE Color Manager. X-Rite prezintă de asemenea ColorChecker Proof, un nou target ColorChecker pentru analiza directă a imprimantelor și sistemul ColorChecker de calibrare a camerelor foto.

i1Basic Pro este o soluţie de bază pentru profilarea profesională a monitoarelor, verificarea calităţii monitoarelor şi printului, precum şi pentru măsurarea culorilor spot. Creată pentru a se adapta cerinţelor unice ale profesioniştilor din industria grafică, i1Basic Pro este soluția ideală pentru un flux de lucru eficient într-un ecosistem de culoare controlată. i1Basic Pro include software-ul i1Profiler, software-ul PANTONE Color Manager şi un spectrofotometru i1Pro.

i1Photo Pro este creat special pentru profesioniștii din domeniul fotografiei care sunt interesați de managementul fluxului de lucru RGB, de la camera foto la display şi de la proiectare la imprimare. Datorită capacităţii de profilare interactivă a software-ului i1Profiler, experţii în fotografie vor putea beneficia de rezultate de culoare de cea mai înaltă calitate, cu o atenție specială pentru detaliile în zonele de umbre şi în cele de maximă luminozitate. De asemenea, i1Photo Pro oferă o mai mare acurateţe în controlul griurilor neutre şi al tonurilor naturale.

i1Publish (un pachet software individual) și i1Publish Pro sunt soluțiile fundamentale, complete, de profilare ICC, dedicate profesioniştilor din artele grafice care urmăresc organizarea şi managementul fluxurilor prepress complete RGB, CMYK și CMYK+N (CMYK plus oricare 4), incluzând noi funcții de verificare şi validare utilizând standardele digitale – funcţie de QA pentru display-uri cu scopul efectuării verificărilor soft proofing necesare standardelor ISO (G7, SWOP, PSO, Japan Color); funcţie QA pentru imprimante ce permite verificarea calității printurilor respectând standardele ISO (IDEAlliance ISO Control Wedge sau Fogra Media Wedge).

Soluţiile X-Rite i1Photo Pro și i1Publish Pro includ software-ul i1Profiler, un spectrofotometru i1Pro, software PANTONE Color Manager, target ColorChecker Proof, target mini ColorChecker Classic şi software ColorChecker de calibrare pentru camere. i1Publish include toate cele de mai sus cu excepţia spectrofotometrului.

Pentru mai multe informații despre aceste soluţii, upgrade-uri şi prețuri vizitaţi site-ul www.transilvae.ro sau contactaţi un reprezentant Grup Transilvae la sales@transilvae.ro sau telefon 021- 456.1232.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...