Stiri

Vă invităm la Conferinţa de lansare a proiectului “Calificarea ta – un viitor mai sigur”

• Bookmarks: 27484


Comunicat de presă

Asociaţia Tipografilor din Transilvania, în calitate de beneficiar, anunţă lansarea proiectului cu titlul “Calificarea ta – un viitor mai sigurID 137770, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2.3 – Acces şi participare la formare profesională continuă.

Proiectul, început la data de 30.04.2014, va fi implementat pe parcursul a 18 luni împreună cu patru parteneri: P1 – ABEONA, P2 – FORMARE MANAGERIALĂ ÎN TURISM-FMT S.R.L., P3 – PRO EXPERT S.R.L, P4 – GRUP TRANSILVAE S.R.L.

Obiectivul general al proiectului este creşterea accesului şi a şanselor de menţinere pe piaţa muncii pentru 2332 de angajaţi prin facilitarea participării la programe de calificare/recalificare, în acord cu cerinţele actuale şi viitoare ale pieţei muncii şi ale unei societăţi bazate pe cunoaştere.

În acest sens se va acorda o atenţie deosebită angajaţilor, în special celor necalificaţi pe postul pe care îl ocupă, cu nivel scăzut de calificare sau cu calificări redundante, prin oferirea de servicii de consiliere şi orientare profesională (minim 2700 angajaţi), urmate apoi de participare la programe de calificare şi recalificare (minim 2332 angajaţi).

Activităţile desfăşurate în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse sunt: informarea grupului ţintă, autorizarea programelor de calificare/recalificare, consiliere şi orientare profesională, furnizare de programe de calificare/recalificare, schimb de experienţă pentru formarea profesională continuă precum şi activităţi transfersale ale proiectului.

Proiectul va implica mai multe regiuni ale ţării: Braşov, Alba, Sibiu, Cluj, Hunedoara, Arad, Timiş, Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Bacău, Gorj şi Vâlcea.

Vă invităm Vineri, 16 mai 2014, începând cu ora 15.30, la conferinţa de lansare a proiectului “Calificarea ta – un viitor mai sigur”- ID 137770.  Conferinţa va avea loc la Hotel Goden Tulip Ana Tower Sibiu (str. Şcoala de Înot nr.2, Sibiu) în sala de conferinţe Emil Cioran.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări, vă rugăm să ne contactaţi:

Iohanna Berea
Expert Informare
Asociatia Tipografilor Transilvania 

Tel.: +4(0)748 025 014 | iohannaberea@gmail.com

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
484 views
bookmark icon

Write a comment...