Eveniment

Au început înscrierile pentru ,,Future Factory 2021 ”

• Bookmarks: 1062542


 

Industria de organizare a evenimentelor de afaceri este în continuare restricționată de condițiile pandemice, însă asociația ACiMGA (Asociația Constructorilor Italieni de Mașini De Conversie și Hârtie pentru Industria Grafică) își propune să vină cu soluții în această privință, care să faciliteze în continuare evoluția industriei. După Decretul comunicat în data de 22 aprilie a anului curent – cel care permite organizare de evenimente si conferințe începând cu 1 Iulie 2021, asociația a decis să decaleze evenimentul programat anterior în perioada 10-11 Iunie.

Astfel, evenimentul ,,Future Factory 2021”, organizat de ACIMGA, va avea loc anul acesta între 15 și 16 septembrie, la Teatrul din Milano. Acesta va lua forma unei întruniri fizice, în cadrul căreia participanții vor avea oportunitatea de a socializa, cu posibilitatea de a transmite acest eveniment live, online. De asemenea, ținând cont de noile modalități de comunicare, care stau și la baza nucleului de comunicare al conceptului Future Factory, amânarea evenimentului până în luna septembrie vizează extinderea segmentului de audiență, prin redirecționarea atenției de la nivelul lanțului de aprovizionare spre o comunitate mai vastă. Având în vedere că tot mai mulți consumatori solicită industriilor și întreprinderilor să fie responsabili din punct de vedere social și ecologic, devine esențial să se dezvolte o comunicare bazată pe crearea de acțiuni concrete și tangibile, începând cu valori de bază comune. Sunt necesare astfel de acțiuni care trebuie să se adreseze obligatoriu tuturor actorilor din lanțul de comunicare și care, pentru ACiMGA, se se reflectă prin implicare in lumea marketingului și a comunicării, atât la nivel național, cât și la nivel european sau global.

Datorită partenerilor și sponsorilor evenimentului, Future Factory 2021, reprezintă oportunitatea de a detalia o viziune amplă, capabilă să alinieze comunicarea și strategiile, transferând atenția principală de la lanțul de aprovizionare la întreaga comunitate care gravitează în jurul său. Programul bogat, prezentat în cadrul avanpremierei  din 14 aprilie 2021 rămâne neschimbat. Găzduit de Matteo Bordone, Future Factory va avea invitați de renume, precum Alec Ross, distins profesor invitat la Bologna Business School și consilier senior pentru inovare al Secretarul de Stat în timpul administrației Obama, care va analiza dinamica în schimbare în contextul socio-economic actual;  totodată, Ivana Pais, profesor asociat de sociologie economică la Università Cattolica del Sacro Cuore, împreună cu David Stark, Arthur Lehman, profesor de sociologie la Universitatea Columbia vor analiza în profunzime modelele platformelor economice. Paola Mariani, conferențiar universitar de drept internațional la Università Bocconi din Milano va discuta aspecte economice legate de dreptul internațional. Bertrand Badré, CEO și fondator al Blue like an Orange Sustainable Capital, va reflecta asupra viitorului afacerilor din industrie. În cele din urmă, numeroși alți invitați  vor oferi noi opinii referitoare  la industrie, analizând direcțiile disponibile pentru următorii ani.

“Încă o dată, Future Factory se dovedește a fi un eveniment durabil, cu o viziune excelentă asupra viitorului. Suntem pregătiți să creștem prezența fizică la un eveniment de socializare, astfel încât să cooptăm o comunitate mai vastă din această industrie”, spune Andrea Briganti, director general al ACiMGA. “Ediția 2020 a Conferinței Print4All – Future Factory – ,,Printing the future now.Streaming”, a marcat un punct de cotitură în panorama evenimentelor adresate lanțului de aprovizionare și a fost răsplătit cu un mare succes, ajungând la aproape 1400 de participanți, dintre care o treime de nivel internațional. Situația actuală nu ne ia prin surprindere nici măcar în 2021, prin urmare evenimentul se reinventează și evoluează, cu scopul de a crea conținut și de a agrega valori valabile și pentru ediția următoare, adică Print4All, care va avea loc în perioada 3-6 mai 2022″, adaugă Andrea Briganti.

Evenimentul Future Factory este organizat de ACiMGA (Asociația Constructorilor Italieni de Mașini De Conversie și Hârtie pentru Industria Grafică), cu sprijinul ITA – Agenția Italiană de Comerț Exterior, agenția guvernamentală care sprijină dezvoltarea afacerilor companiilor italiene în străinătate și promovează atragerea investițiilor străine în Italia. Future Factory reprezintă o nouă oportunitate de a dialoga pentru întregul sector și este principalul eveniment din harta către târgul Print4All, ce este programat în perioada 3-6 mai 2022. ACiMGA este integrată în segmentul Confindustria, care cumulează toate tehnologiile de imprimare, ambalare și conversie, unind 82 de companii pentru un sector industrial în valoare de aproximativ 3 miliarde de euro, în cifra de afaceri, din care 60% reprezintă exporturile. Italia se află în top 3 producători la nivel global pentru aceste utilaje (alaături de Germania și China), punctele sale forte fiind tehnologiile mecanice, combinate cu cele mai recente inovații electronice.

www.future-factory.it/en

Similar Posts:

106 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2542 views
bookmark icon

Write a comment...