Eveniment

Conferința Print4All – Fabrica viitorului

• Bookmarks: 571194


Organizatorii conferinței Print4All – Future Factory din 24 iunie anunță cifre de audiență îmbucurătoare. Prezentarea din 18 mai a atras peste 500 de persoane interesate să participe la evenimentul din 24 iunie, aproximativ un sfert dintre aceștia provenind din 30 de țări.

Prezentarea din 18 mai a dezvăluit câteva dintre temele care vor fi analizate la un nivel mai profund în iunie, precum provocările sustenabilității și industriei 4.0. În deschiderea prezentării, găzduită de Matteo Bordone, directorul general al Acimga și al Federației Carta e Grafica, Andrea Briganti a amintit de filozofia din spatele evenimentului, care este aceea de a reuni comunitatea internațională de imprimare și ambalare, de la producătorii de tehnologie până la proprietarii de branduri, confruntând împreună provocările viitoare ale industriei. În continuare, directorul general al Argi, Enrico Barboglio, a împărtășit gânduri despre modul în care Covid-19 a rescris importanța legăturilor dintre oameni, dar și a internetului în industria tipografică. Alice Bodreau, Global Partners Manager la Ellen MacArthur Foundation, a prezentat câteva dintre etapele de a trece de la economia liniară la cea circulară. În cele din urmă, Fabrizio Renzi, președinte și CEO rnbgate și rnb4culture, Angel Investor, partener IBM și expert în inteligență artificială, și-a exprimat câteva dintre ideile sale de a reînnoi procesele într-un mod care să ofere un salt calitativ major în lumea imprimării ambalajelor.

Toate aceste concepte vor fi aprofundate la evenimentul din 24 iunie când, pe lângă vorbitorii din 18 mai, alte personalități ale domeniului importanți vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor: Nigel Tapper, unul dintre experții de vârf în domeniul schimbărilor climatice și membru al IPCC – Grup interguvernamental pentru schimbările climatice, grupul interguvernamental care a câștigat premiul Nobel pentru pace în 2007; Enzo Baglieri, profesor de Management Tehnologic, Inovație și Operațiuni la Universitatea Bocconi; Marco Roveda, fondatorul LifeGate și unul dintre precursorii producției ecologice din Italia cu Fattoria Scaldasole; Ulrich Leberle, director CEPI (Confederația Industriilor Hârtiei Europene) și Massimo Medugno, director general al Assocarta; reprezentanți ai marilor asociații industriale, precum PICON (Marea Britanie), IPAMA (India) și ApTech (SUA). În cadrul evenimentului vor exista mese rotunde care să compare experiențele diferiților jucători ai lanțului de aprovizionare. Toate sesiunile vor fi găzduite de Matteo Bordone, jurnalist și prezentator la Radio2.

“Participarea ridicată la evenimentul de prelansare din 18 mai confirmă Print4All Conference ca fiind o întâlnire fundamentală în agenda industriei – explică Andrea Briganti. Inițiativa noastră reunește toate tehnologiile de imprimare și are ca scop nu numai un segment industrial specific, ci întregul lanț de aprovizionare italian și internațional, punând accentul pe preocuparea noastră constantă la ceea ce va aduce viitorul. Evenimentul din 24 iunie va fi un prilej de a ne gândi încă o dată la provocările viitorului: industriei 4.0 și durabilitatea.

Similar Posts:

57 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1194 views
bookmark icon

Write a comment...