Stiri

Schimbări strategice la Intergraf

• Bookmarks: 23457


Intergraf, denumită în trecut “Confederația Internațională pentru Tipar și Industriile Asociate”, va purta titulatura de “Federația Europeană pentru Tipar și Comunicare Digitală”. Deși va păstra același logo ca și până acum, organizația se va concentra pe lobby în interiorul pieței comune din UE, cele 21 de țări reprezentate fiind țări europene. Schimbarea denumirii și a focalizării Intergraf a venit ca urmare a faptului că organizația recunoaște importanța tehnologiilor digitale în comunicare și le consideră indispensabile, acum, acestei activități.

Secretarul general al Intergraf, Beatrice Klose, a declarat: „Tipografii au cunoștințele, experiența și abilitatea de a furniza o varietate mare de servicii de comunicare moderne și au posibilitatea de a profita de relațiile pe care le au cu clienții. Tot mai des vedem cum companii care au adoptat noile tehnologii ajung în față și credem că este vital pentru succesul industriei ca provocările și oportunitățile din acest mediu dinamic să fie tratate cu minți deschise și într-o manieră flexibilă”.

Întrucât și tiparul, și digitalul reprezintă două fețe ale aceleiași monede – comunicarea – și sunt complementare, Intergraf și-a propus să le reprezinte pe amândouă, mai menționează comunicatul organizației.

(Sursă: Intergraf)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
457 views
bookmark icon

Write a comment...