Eveniment

Abex Displays şi Evensys vă invită la conferinţa Marketing 360

• Bookmarks: 17468


Abex Displays, furnizor de solutii şi sisteme de expunere premium pentru conferinţe, showroom-uri şi expoziţii, continuă parteneriatul de succes cu Evensys, organizatorul celei mai importante conferinţe din domeniul marcomm, Marketing 360. Vă invităm în acest sens să descoperiţi noile perspective şi oportunităţi din domeniul marketing & advertising la cea de-a treia ediţie a Marketing 360.

Programată pe 15 şi 16 iunie la Crowne Plaza Hotel Bucuresti, ediţia din 2010 a Marketing 360 îşi propune să urmărească tendinţele de ultimă oră, cele mai bune practici, dar şi cele mai creative abordări capabile să reconfigureze relaţia dintre consumator şi brand. În contextul economic actual, adaptarea la noile coordonate de pe piaţă este o condiţie esenţială pentru creşterea eficienţei campaniilor de marketing şi consolidarea stabilităţii brandurilor. Constrânşi să facă “mai mult cu mai puţin”, oamenii de marketing trebuie să răspundă acum provocării de a dezvolta campanii de comunicare eficiente prin re-inventarea vechilor strategii şi orientarea către noi practici de comunicare care plasează consumatorul în centrul eforturilor de marketing.

Pe 15 iunie, în prima zi a evenimentului, renumiţi specialişti locali şi internaţionali analizează noile provocări din marketingul actual şi oferă cele mai inspirate strategii de branding, de abordare a consumatorului digital şi de reparare a greşelilor de marketing.

În ziua a doua o serie de cunoscuţi practicieni locali vor aduce în cadrul unor workshopuri interactive două sisteme alternative care pot consolida strategia generală de marketing: digital marketing şi marketingul cu focus pe cel mai preţios client al companiilor: publicul-feminin.

Organizatorul evenimentului este Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu peste 3 ani de experienţă în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferinte şi de seminarii proprii, ce acoperă cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiţii, Real Estate şi Retail.

Pentru detalii şi înscrieri vizitaţi site-ul dedicat conferinţei la www.marketing360.ro

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
468 views
bookmark icon

Write a comment...