Default

Intergraf va organiza în luna mai seminarul “Young Leaders in Print”

• Bookmarks: 15433


Intergraf va organiza în mai 2010 cea de-a doua întâlnire “Young Leaders in Print”, în apropiere de Birmingham (Marea Britanie), un seminar unde vor fi discutate subiecte specifice de vânzări şi marketing din domeniul tiparului. Se doreşte ca seminarul să ofere noi instrumente utile în procesul de transformare a industriei tipografice dintr-un simplu producător într-un ofertant multi-channel. Evenimentul reprezintă deasemenea o bună oportunitate pentru întâlnirea cu colegii din industria tipografică europeană, precum şi o ocazie de discutare a tendinţelor din industrie.

Cu aproximativ un an în urmă, Intergraf a organizat pentru prima oară o întâlnire a liderilor tineri din domeniul tiparului în Barcelona. Încurajaţi de reacţiile pozitive, Intergraf pregăteşte acum o a doua ediţie care se va desfăşura între 19 şi 21 mai în Stratford-upon-Avon, la aproximativ o jumătate de oră distanţă de Birmingham (Marea Britanie). Cu expoziţia IPEX desfăşurându-se în aceeaşi săptămână (18-25 mai) şi în apropiere, participanţilor le va fi uşor să ia parte la ambele evenimente.

Întâlnirea se va concentra pe subiecte de vânzari şi marketing. Secretarul General al Intergraf, Beatrice Klose ne spune cum adesea, tipografii nu îşi cunosc suficient piaţa ori propriile produse şi servicii. Iar de cele mai multe ori nici clienţii nu ştiu tot ce le poate oferi o tipografie modernă.

“Este evident că pentru a se menţine pe linia de plutire este necesară o nouă viziune pentru vânzări şi marketing, pe măsură ce tipografiile îşi diversifică activitatea cu noi servicii, cum este webdesign-ul” – ne explică doamna Klose, adăugând că “întâlnirea a fost concepută pentru a veni în întâmpinarea necesităţii tipografilor de a evolua de la statutul de vânzători de timp de producţie la cel de «ofertanţi multi-channel» care vor funcţiona mai mult ca nişte consultanţi decât ca simpli furnizori de print.”

Programul evenimentului va conţine seminarii susţinute de experţi în domeniile vânzării şi marketingului. În plus, vor fi constituite grupuri de lucru pentru a face schimb de experienţe şi idei. Preşedintele Intergraf, Håvard Grjotheim, va deschide conferinţa şi va modera discuţiile.

Întâlnirea va debuta în seara zilei de miercuri 19 mai, cu o cină de grup, eveniment la care participanţii vor avea ocazia de a se cunoaşte într-un cadru relaxat. Ziua următoare va consta într-un program de seminarii urmat de o cină. Evenimentul se va încheia în dimineaţa zilei de 21 mai, după micul dejun. Locul întâlnirii va fi un hotel din oraşul natal al lui Shakepeare – Stratford-upon-Avon, care oferă cursuri de golf şi programe Spa – reprezentând locul ideal de pornire în explorarea Angliei rurale sau pentru vizitarea expoziţiei IPEX.

Participarea la acest eveniment este gratuită, participanţii trebuind să îşi acopere costurile de transport şi cazare (120 £/noapte). Seminarul este deschis tuturor companiilor membre ale Intergraf. Nu există o vârstă care să limiteze participarea, Intergraf dorind să atragă participanţi care nu au sărbătorit încă 40 de ani, sau cel puţin nu cu mult timp în urmă…

Agenda întâlnirii va fi publicată pe site-ul Intergraf.  

Pentru mai multe informaţii sau pentru transmiterea de cereri de participare vă rugăm să contactaţi: Anna Bask la abask@intergraf.eu

Despre Intergraf:

Intergraf este o organizaţie internaţională de tip confederativ, formată în anul 1984, care reprezintă şi promovează interesele industriei tipografice şi domeniilor conexe, cu sediul la Brussels, Belgia. Dintre membrii Intergraf amintim organizaţiile industriilor tipografice din: Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, Republica Slovacă, Spania, Suedia şi Ungaria.

Logo Integraf

(sursă: comunicatul de presă Intergraf)

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
433 views
bookmark icon

Write a comment...