Stiri

Au început înscrierile pentru Label Awards 2014

• Bookmarks: 3302


A debutat o nouă ediție a selecției pentru cei mai buni oameni și cele mai tari companii din industria etichetelor, cea cu numărul 11. Acest prestigios program premiază excelența și realizările în domeniu, iar premiile vor fi decernate în cadrul galei organizate cu ocazia târgului Labelexpo Americas de la Chicago, din 9 septembrie. Se pot înscrie în selecție toate firmele de tipar sau converting, dar și furnizorii acestei industrii, anunță organizatorii.

Patru categorii își așteaptă câștigătorii. R. Stanton Avery Lifetime Achievement Award, sponsorizat de Avery Dennison, este premiul oferit în onoarea valorilor și viziunii lui Stan Avery și a muncii sale de pionierat. Cei nominalizați trebuie să aibă o experiență de cel puțin 25 ani în industria etichetelor și să fi contribuit în mod semnificativ la promovarea și creșterea acestui sector. Câștigătorul din 2014 va intra în compania selectă a unor nume precum Tomas Rink de la Ritrama, Steve Lee de la RotoMetric, Helmut Schreirer, Lars Eriksen de la Nielpeter sau Neil McDonough de la FLEXcon.

The Award for Sustainability, sponsorizat de Xeikon, va fi decernat unei companii care a lansat un produs sau proces și a respectat cele mai sustenabile și mai acceptabile practici pentru mediu în operațiunile de achiziții și producție în 2013. Premiul a fost câștigat anul trecut de Avery Dennison pentru portofoliul lor de etichete sensibile care îmbunătățesc procesul de reciclare a ambalajelor PET. Juriul va lua în considerare, de asemenea, și candidații care au adus beneficii materialelor, producției, performanțelor și nu în ultimul rând consumatorilor.

Anul acesta se vor decerna două premii pentru inovație. Cele două Awards for Innovation vor merge unul către companii cu până la 300 de angajați și unul către organizații cu peste 300 de angajați. Sponsorul acestei categorii de premii este Flint Narrow Group Web, iar cei înscriși trebuie să prezinte o inovație pentru tipar sau conversie lansată în 2013 care poate fi legată fie de tehnologii (precum o nouă mașină, un nou substrat sau o nouă cerneală), fie de anumite politici de business precum procese care să îmbunătățească sustenabilitatea sau experiența clientului.

Mike Farley, președintele juriului, a declarat: “Segmentul tiparului de etichetă este primul la inovație și creativitate, iar aceasta este o metodă extraordinară de a-i evidenția pe cei care au muncit din răsputeri și a căror pasiune și implicare împing întreaga noastră industrie înainte. În fiecare an, nivelul la care sunt finaliștii ne uimește și abia așteptăm să auzim modurile inovatoare în care tipografii de etichete și furnizorii din industrie își ridică afacerile la ediția de anul acesta. Succes tuturor celor care se înscriu!”

Orice companie se poate înscrie în cursă, înscrierea fiind gratuită. Candidaturile se pot depune până vineri, 23 mai. Finaliștii vor fi anunțați în iunie. Înscrierile se pot face online pe www.labelawards.com, acolo unde sunt disponibile și detaliile, și regulamentul competiției.

 

Similar Posts:

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
302 views
bookmark icon

Write a comment...