Stiri

Avery Dennison vinde divizia OCP către 3M

• Bookmarks: 14393


Concernul american Avery Dennison anunță că a semnat un acord definitiv pentru vânzarea diviziei OCP (Office and Consumer Products) către 3M pentru o sumă în numerar de 550 de milioane de dolari SUA. Tranzacția urmează să treacă în perioada următoare prin procedurile de validare impuse de legislația americană. Conform comunicatului de presă Avery Dennison, vânzarea diviziei OCP va fi finalizată în cea de-a doua jumătate a anului 2012.

Avery Dennison declară că intenţionează să folosească veniturile obţinute din această tranzacţie în primul rând pentru ași reduce datoriile, pentru a aduce contribuţii suplimentare la fondul de pensii şi pentru răscumpărarea de acțiuni. Oficialii companiei afirmă că această tranzacţie nu va avea un impact negativ asupra dividendelor acționarilor obișnuiți.

Divizia de produse pentru birou și bunuri de larg consum Avery Dennison este catalogată a fi unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de substraturi imprimabile și alte tipuri de produse, vânzările totale estimate pentru anul 2011 atingând valoarea de 765 de milioane de dolari SUA.

(Sursă: Avery Dennison)


Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
393 views
bookmark icon

Write a comment...