Analiza

Bugatti Veyron, îmbrăcat în folii Avery Dennison

• Bookmarks: 20556


Avery Dennison, unul dintre principalii producători de materiale autocolante decorative, a colaborat recent cu Epson America şi compania SkinzWraps pentru personalizarea unui Bugatti Veyron, care a fost expus la evenimentul Specialty Equipment Market Association (SEMA) 2010. Aceasta este cea mai recentă demonstraţie de aplicare a foliilor Avery Dennison dintr-o serie de aplicaţii practice, realizate începând cu finele anului 2010. Aceste proiecte de decorare a diferitelor suporturi fac parte din noul concept Avery Dennison Ideas, prin care producătorul îşi propune să le ofere clienţilor exemple practice creative.

Contribuţia producătorului la decorarea propriu-zisă a maşinii Veyron a fost folia din vinil Avery MPI 1005 Supercast Easy Apply RS, imprimată cu ajutorul unui echipament Epson Stylus Pro GS6000.
Îmbinarea dintre substratul furnizat de Avery şi tehnologia de imprimare Epson a dat naştere unui autocolant în culori vii, cu tonuri fine şi umbre detaliate, concretizat apoi într-un design potrivit pentru o maşină care are multe curburi.

Pe site-ul de prezentare a ideilor incluse în conceptul Avery Dennison, www.averydennisonideas.com, sunt prezentate şi proiecte de decorare mai vechi, şi anume personalizarea unui Audi R8 Spyder pentru Campania Beijing Olympics, aplicaţii grafice destinate retailului, pentru Natural Beauty, şi un pian înfăşurat în folii de vinil, al cărui design a fost creat de un artist.

Toate aceste aplicaţii au fost realizate cu ajutorul unei selecţii din gama de produse a producătorului, începând cu vinilul MPI 1005 Supercast şi continuând cu foliile mate sau cu cele calandrate.

Website-ul a fost realizat special pentru ilustrarea acestor proiecte, care sunt simple demonstraţii de utilizare a produselor Avery. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.averydennisonideas.com.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...