Stiri

Barilla lansează noi ambalaje în gama sa de paste făinoase

• Bookmarks: 29700


Brandul de paste Barilla lansează noi ambalaje în portofoliul său, susținând că noile sale pachete vor fi 100% reciclabile.Ambalajul va fi implementat în cele mai bine vândute produse ale mărcii, inclusiv Penne, Fusilli, Spaghetti, Lasagne, Linguine, Tortiglioni și Mezze Penne Tricolore.
Ambalajele sunt fabricate din carton provenit din păduri gestionate responsabil și că noul ambalaj “fără plastic” a redus “plasticul inutil de pe piață cu aproximativ 126.000 kg până la sfârșitul anului 2022”.
Alberto Costella, director de marketing pentru piețele de export la Barilla, a declarat: ” Credem că, în calitate de brand global, este de datoria noastră să dăm un exemplu și să facem tot ce ne stă în putință pentru a dezvolta soluții mai durabile. Acum, mai mult ca oricând, sustenabilitatea este o chestiune urgentă și de aceea este o parte integrantă a ceea ce suntem, tot ceea ce facem asigură un lanț de aprovizionare sustenabil, de la câmp până la furculiță.
“Extinderea ambalajelor noi, complet reciclabile, este doar o extensie a acestui lucru și nu intenționăm să ne oprim aici. Intenționăm să continuăm mantra noastră de “Bine pentru tine, bun pentru planetă” și să ne sprijinim clienții în propriile obiective de sustenabilitate.”

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
700 views
bookmark icon

Write a comment...