Default

Bemis a lansat în Europa un nou tip de folie termocontractabilă

• Bookmarks: 26722


Noul tip de folie retractabilă, produsă de Bemis, este destinată cu precădere pentru aplicaţii de termoformare în industria alimentară, pentru ambalarea produselor din carne şi pentru brânzeturi.

 

Americanii de la Bemis au lansat, în Europa, o nouă gamă de folie retractabilă termoformabilă, denumită Form-Tite. Folia termocontractabilă pentru ambalarea cărnii şi brânzeturilor este pretabilă, în special, pentru aplicaţii de ambalare industrială automatizată.

 

Material transparent şi cu aspect lucios

 

„Folia asigură o etanşeitate fără egal”, susţine fabricantul. Ambalajul securizează din punct de vedere biologic alimentul şi asigură o barieră împotriva acţiunii oxigenului care ar putea veni în contact cu produsul alimentar. Folia este extrem de transparentă şi are un aspect lucios.

„Toţi clienţii au spus că sunt extrem de mulţumiţi de calitatea acestuia şi îl consideră cel mai bun material termocontractabil pentru alimente de pe piaţă”, se menţionează într-un comunicat al companiei americane, potrivit Emballages Magazine.

Folia termocontractabilă este realizată, de obicei, dintr-un film de polimer care, atunci cand este încălzit, se micşorează, vidând obiectele înfăşurate în el. Căldura poate fi aplicată atât cu o maşină de încălzire (electrică sau cu gaz), cât şi prin trecerea filmului printr-un tunel de încălzire.

Societatea Bemis Europa este specializată în producerea, prelucrarea, imprimarea şi finisarea ambalajelor flexibile destinate ambalării cărnii şi brânzeturilor. Filială a grupului american omonim,  Bemis Europa dispune de patru unităţi de producţie şi de un modern centru de dezvoltare-cercetare. Bemis mai produce şi alte tipuri de ambalaje, dar şi etichete adezive. În cursul anului 2014, grupul care are 19.000 de angajaţi, a realizat o cifră de afaceri de 4,3 miliarde de dolari (aproximativ 3,82 miliarde de euro).

 

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
722 views
bookmark icon

Write a comment...