Analiza

P.S. Hi Tech – Folie foarte subtire pentru inscriptionarea textilelor sensibile termic

• Bookmarks: 24574


Inscipţionarea textilelor sensibile termic acum este posibilă cu noua folie de la SISER, P.S. HI TECH. Dacă până acum inscripţionarea termică a textilelor de mătase sau a textilelor hi-tech era greoaie sau chiar imposibilă, acum este posibil, într-un mod foarte simplu cu folia de la Siser, P.S. HI TECH. Aşa cum sugereaza şi numele, noua folie aparţine unei noi tehnologii.

HI-Tech_2w

P.S. HI TECH este o folie foarte subţire şi flexibilă, din poliuretan, placută la atingere, potrivită pentru materialele din poliester, amestec din poliester cu bumbac şi fibre uşor elastice.

Folia este destinată prelucrării la cutter-plotter şi este disponibilă în două variante: alb şi negru. Noutatea adusă de P.S. HI TECH constă în temperatura scazută la care se executa transferul pe textil. Se previn astfel efectele nedorite cum ar fi aspectul lucios sau distrugerea fibrelor. De asemenea, este printre puţinele tipuri de folie care poate fi utilizată pentru imprimarea de materiale precum lycra, material hi-tech sau amestecuri.

P.S. HI TECH se transferă la o temperatură de 120 grade Celsius, la presiune medie-mare, timpul de transfer fiind de 15 secunde. Spălarea materialelor inscripţionate se face la o temperatură de maxim 40 grade Celsius, încercându-se evitarea subtanţelor agresive de curăţare.

Folia P.S. HI TECH comercializată de Algernon se livrează în role cu lăţimea de 500 mm şi lungimea de 25 m şi se comercializează la metraj.

Pentru detalii despre foliile pentru imprimări pe textile de la Algernon accesați
www.inscriptionari-textile.ro
Vă rugăm să contactaţi consilierul nostru pentru suport şi instruire gratuită:
Alis Cuciulan
Tel: 0736.000.370

inscriptionari-textile@algernon.ro

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
574 views
bookmark icon

Write a comment...