Stiri

Canon lansează două noi scanere de birou

• Bookmarks: 156


Canon Europe, lider mondial în soluții de imagistică, anunță lansarea a două noi scanere A3 de birou de mare viteză, care le permit companiilor să proceseze, cu rapiditate și la calitate superioară, volume mari de documente. Potrivit informațiilor furnizate de Canon, noile scanere imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 sunt potrivite, în special, pentru aplicațiile de scanare centralizată, în departamentele de corespondență digitală ale companiilor și birourile specializate pe scanare. De asemenea, sunt potrivite și pentru firmele din sectoarele furnizoare de servicii financiare, juridice sau sănătate, care necesită convertirea digitală a unor volume mari de documente și arhivarea acestora.


Canon imageFORMULA DR-G1130. Credit foto: Canon Europe.

Modelele de scanere compacte imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 sunt succesoarele celor mai bine vândute* scanere de birou de dimensiuni medii, imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C și DR-9050C. Canon imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 cresc productivitatea prin vitezele impresionante de scanare, de până la 200 ipm, respectiv 260 ipm. Amândouă beneficiază de o tavă de alimentare automată cu documente, care suportă până la 500 de coli, pentru procesare rapidă și de calitate a volumelor mari într-o singură operațiune.

imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 au fost proiectate pentru a fi robuste, încorporând role de alimentare cu o durată de viață mai lungă. Cele două modele au un volum recomandat de utilizare de până la 25.000, respectiv 35.000 de scanări zilnice. Această performanță de eficiență se datorează cipului de procesare dedicat, care ajută la menținerea unei viteze de scanare maxime, chiar și atunci când sunt selectate funcțiile de procesare a imaginilor.

Utilizatorii pot procesa cu încredere o gamă largă de tipuri de documente grație unei tăvi plate de alimentare cu hârtie, care permite atât scanarea hârtiei foarte subțiri, de cca 20 g/mp, cât și a cartonului de până la 255 g/mp. Folosind funcția folio mode, utilizatorii pot chiar să scaneze documente de format A1. Mecanismul robust are trei moduri selectabile pentru ca alimentarea cu hârtie să funcționeze neîntrerupt în timpul scanării de loturi de documente, pe diverse tipuri de hârtie. Pentru mai multă siguranță și pentru a evita distrugerea documentelor, sunt încorporați senzori de detectare a capselor, în timp ce modul manual de alimentare permite mai mult control asupra manipulării acestora și asigură o scanare rapidă.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director în cadrul Canon Europe, a declarat: „Eficientizarea procesării și distribuției informației prin convertirea documentelor în format digital rămâne prioritară pentru companiile care au nevoie de o creștere a productivității, dar și de o reducere a costurilor. Tocmai de aceea, multe organizații care lucrează cu volume mari de documente implementează departamente de digitalizare, unde documentele sunt scanate și procesate mult mai eficient. Răspundem acestei nevoi prin introducerea a două noi scanere de birou de calitate superioară, care iau locul modelelor de succes imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C și DR-9050C, aducând îmbunătățiri în materie de viteză, alimentare cu hârtie și ciclul zilnic de lucru”.

Proiectate pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, cele două noi echipamente dispun de spațiu de alimentare în partea frontală, documentele urmând o traiectorie în formă de U pentru o operare mai ușoară, atunci când utilizatorul este așezat. Împreună cu poziționarea panoului de control, designul ergonomic permite încărcarea, alimentarea și îndepărtarea documentelor mult mai ușor, fără a fi necesară ridicarea de pe scaun, adică o maximizare a productivității și o minimizare a gradului de oboseală.

Canon imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 oferă funcții de procesare a imaginii la calitate superioară, inclusiv pe cea de evidențiere caractere pentru recunoaștere OCR îmbunătățită și multristream output (salvare în mai multe fișiere) pentru procesare în format “dual output”. Scanerele dispun, de asemenea, de o gamă largă de funcții opționale, inclusiv post-imprimare, mod pentru coduri de bare și patch code decoder (cititor coduri de separație) pentru control și automatizare suplimentare.

Funcționalitățile ambelor scanere pot fi extinse prin conectarea la unitatea imageFORMULA Flatbet Scanner 201 sau 101, pentru scanare de materiale în format A3 sau A4 și pentru cărți.

imageFORMULA DR-G1100 și DR-G1130 sunt disponibile în toate birourile de vânzări Canon și la distribuitorii parteneri din Europa începând din ianuarie 2013.

* În 2011, cota de piață a Canon pe segmentul de scanere “de volum mic” în Europa de Vest a fost de 40%, potrivit InfoSource High Speed Scanner Market Report (ISI Data).

(Sursă: Canon România)


Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...