Stiri

Câte role de hârtie termică folosește un hipermarket

• Bookmarks: 9252


Un amendament al Adunării Naționale a Franței prevede interzicerea progresivă a emiterii bonurilor de casă pentru tranzacții inferioare valorii de 30 de euro.

În medie, pe durata unui an calendaristic, un hipermarket utilizează 10.600 de role de hârtie termică, potrivit publicației specializate Graphiline.
Amendamentul adoptat de Adunarea Națională a Franței, de interzicere progresivă (începând din acest an) a emiterii de bonuri de casă pentru valori ale tranzacțiilor mai mici de 30 de euro are la bază mai multe rapoarte ale specialiștilor ecologiști, care au avertizat că bisfenolul conținut de hârtia termică este periculos pentru sănătate și mediul îmconjurător. De asemenea, mai multe studii ale cercetătorilor japonezi (realizate în anii 2005-2006) au concluzionat că bisfenolul, dar și alți înlocuitori ai acestuia, care intră în componența hârtiei termice provoacă tulburări endocrine și degradarea lor se realizează lent având un impact nedorit asupra viețuitoarelor mării. (Romulus Cristea)

Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...