Eveniment

Cu ce vine Anemona la Print&Sign?

• Bookmarks: 19 • Comments: 1433


Reprezentanţii Anemona Com au alocat cea mai mare parte a bugetului de promovare pe acest an expoziţiei Print&Sign. Compania îşi aşteaptă vizitatorii la evenimentul de la Romaero Băneasa, din perioada 21-24 septembrie, cu un stand de 150 de metri pătrați plin de oferte tentante.

„Datorită faptului că am simțit evoluția pieței, anul acesta am alocat cea mai mare parte a bugetului nostru de promovare către acest eveniment. Ne vom prezenta cu un stand de aproximativ 150 mp, în cadrul căruia vom avea posibilitatea să prezentăm gama largă de noutăți pregătite special pentru lansare – echipamente compacte de lăcuit pentru print digital și offset, echipamente compacte rapide de laminare tradițională, cât și echipamente noi de laminare cu diverse modele de embosare a foliei de laminat.

Vom avea noi echipamente de broșat și îndosariat documente, un model nou cu un preț foarte accesibil de ghilotină electrică programabilă, cu lățime de tăiere de 72cm, special concepută pentru a fi utilizată în printul digital, acolo unde se tipărește pe hârtie din coală mare, ce trebuie tăiată, în prealabil, la format digital.

Mai pregătim și o gamă nouă de echipamente destinate utilizării în mediul office pentru dealerii noștri din domeniul de revânzare a echipamentelor de birotică și papetărie. În general, tematica noastră pentru acest târg va fi împărțită în două sectoare – echipamente de finisare tip office, pentru revânzători și echipamente comerciale generale, pentru finisarea tiparului digital și a celui offset.

În plus, pregătim lansarea unor noi oportunități de afaceri, atât pentru revânzători, prin lansarea unor programe special concepute pentru ei, cât și pentru cei care doresc să se dezvolte sau să înceapă o afacere în domeniul artelor grafice și al tiparului, prin prezentarea unor pachete de echipamente gândite și recomandate pentru diverse stadii ale afacerilor din acest domeniu”, declară Adrian Niculae, General Manager Anemona, într-un interviu acordat www.printsign.ro.

Prin&Sign, expoziția dedicată industriei poligrafice și producției publicitare, are loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie, și va prezenta vizitatorilor noutăți și oferte din partea a peste 100 de companii din domeniu.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon1 comment
1 notes
433 views
bookmark icon

One thought on “Cu ce vine Anemona la Print&Sign?

    Write a comment...