Default

Cu Esko Store Visualizer îţi vezi ideea pusă în raft

• Bookmarks: 11458


EskoArtwork în parteneriat cu VTales Graphics a dezvoltat o nouă aplicaţie pentru vizualizare ambalajelor în magazine virtuale. Noul software le permite producătorilor şi comercianţilor să aprecieze impactul pe care îl va avea expunerea la punctul de vânzare a ambalajelor sau displayurilor acestora.

Parteneriatul beneficiază de experienţa EskoArtwork în crearea de modele 3D, şi de capacitatea tehnologică de redare vizuală a VTales. Rezultatul acestei colaborări este Esko Store Visualizer. Cu această nouă soluţie se plasează unu obiect virtual creat cu una din aplicaţiile pentru design EskoArtwork (ArtiosCAD sau Studio) într-o scenă formată din imagini ale interiorului unor magazine reale, plasând astfel noul design în context și permiţând o apreciere realistică a impactului acestuia în comparaţie cu produsele competitoare.

„Majoritatea deciziilor de cumpărare se iau direct în magazin”, explică Kris Van Bael, Product Manager pentru domeniul 3D şi Vizualizări la Esko. „Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru companii să îşi evalueze cu atenţie aspectul produselor, ambalajelor, displayurilor şi aranjametul la raft cât mai rapid cu putinţă, în contextul punctelor de vânzare. Store Visualizer le facilitează aceasta. Ei vor putea astfel să vadă cum va arăta designul lor în magazin înainte de producerea efectivă a ambalajului sau displayului.”

Alexander Heiner, Managing Director la VTales Graphics, adaugă: „Lucrând cu EskoArtworks se va reduce semnificativ nevoia de refacere a ambalajelor, proces care este costisitore şi duce la întârzieri. Store Visualizer construieşte mock-upuri virtuale pe care le plasează în raftul unui magazin, alături de produse ale concurenţei. A vedea cum arată designul tău în contextul punctelor de vânzare permite luarea rapidă a deciziilor.”

Van Bael concluzionează: „Adăugând ofertei noastre Store Visualizer, dezvoltat împreună cu VTales, le oferim clienţilor noştri un pachet complet de aplicaţii de design tridimensional, dându-le o posibilitate rapidă şi economică de a a-şi transpune ideile, din concept, direct în produse plasate în rafturile magazinelor.”

Click pe imaginea din dreapta titlului și navigați cu săgețile din lateral pentru a vizualiza scenele randate cu Esko Store Visualizer.

(Sursă: EskoArtwork)

Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
458 views
bookmark icon

Write a comment...