Stiri

Cum să profiţi de traficul din zonele aglomerate

• Bookmarks: 37541


Oricare administrator de magazin din retail va confirma că este greu să aduci clienți în magazin atunci când nu ai vadul cel mai bun. Zicala „Location, location, location”ajunge să coste foarte mult dacă vrei să o respecți, chiriile de zeci sau chiar sute de euro pe metru pătrat fiind frecvente în orașele mari.

Ce poți face când ai un spațiu închiriat la un cost bun dar clienții trec la câțiva metri de tine? Soluția este chiar ieftină și la îndemâna oricui. Suporturile publicitare precum panourile triunghi pietonale sau panourile info duble aduc informația din magazin direct în calea trecătorilor.

Verla are soluții multiple, atât pentru interior cât și pentru exterior, rezistente la ploaie și chiar la vânt puternic: de exemplu, panoul Info Dublu are o baliză care se umple cu apă, iar conectorii dintre picior și panou sunt realizaţi din arcuri care păstrează stabilitatea posterului dacă bate vântul. Garnitura inclusă va păstra posterul uscat chiar și în condiții de umiditate ridicată și ploaie.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, profesioniştii de la Verla vă stau la dispoziţie pentru consiliere şi suport, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie, prin intermediul managerilor zonali şi a echipelor de vânzări din Cluj şi Bucureşti.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
541 views
bookmark icon

Write a comment...