Default

Despre mailing, cu specialiştii de la Bong

• Bookmarks: 33708


Grupul Bong a fost fondat în 1737 ca legătorie de carte. Acum are 1.800 de angajaṭi în 16 ṭări. Grupul Bong este furnizor de top în Europa pentru plicuri și ambalaje mici. Grupul Bong oferă soluṭii de distribuṭie și ambalare pentru scrisori și informări cu caracter personal, materiale publicitare sau sisteme de ambalare pentru mărfuri cu volum redus. Cifra de afaceri anuală este de 2,5 miliarde SEK (coroană suedeză). Acṭiunile companiei sunt listate la bursa Nasdaq din Stockholm.

Ioana Marinescu.

Cu o poziṭie puternică pe majoritatea pieṭelor importante din Europa, găsim oportun să ne extindem și să dezvoltăm și piaṭa din România, pe care am intrat încă din 2013,ne-a declarat Marius Voicu (foto)..directorul de vanzari pe Romania.

Produse comercializate: plicuri din hârtie, plicuri Tyvek, plicuri anti-șoc AIR PRO, soluṭii de ambalare (pentru retail – ambalaje pentru cadouri, pungi pentru cadouri, ambalaje pentru mailing, ambalaje pentru e-commerce, ambalaje transport valori și documente confidenṭiale).

Cum aṭi evoluat pe piaṭa din România?

Am început activitatea în România în a doua jumătate a anului 2013. La scurt timp, am deschis un depozit pentru materiale nepersonalizate (produse de stoc) pe care le distribuiam clienṭilor noștri. Am identificat pe piaṭă și o cerere pentru materiale imprimate și am început să ne adresăm și acestui segment. La momentul acela, livrările către clienṭi erau făcute dintr-una din fabricile noastre regionale din sudul Poloniei. Cererea de material personalizat a început să crească rapid, așa că în 2015 am decis să deschidem o tipografie în România. Compania a fost fondată în noiembrie 2015, iar la scurt timp, la începutul anului 2016, am adus în România două mașini dedicate personalizării de plicuri. Avem în plan ca în curând să instalăm și alte mașini, cea de-a treia fiind programată în toamna acestui an…..continuarea intreviului in paginile revistei editia 73.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
708 views
bookmark icon

Write a comment...