Default

EFI a lansat versiunea 4.5 pentru Fiery XF RIP și Colorproof XF

• Bookmarks: 21460


EFI a lansat versiunea 4.5 pentru pachetele software Fiery XF RIP și Colorproof XF, pe care producătorul le consideră a fi aproape de trei ori mai rapide decât versiunile anterioare.

Având o viteză îmbunătățită grație suportului nativ pentru platformele Windows de 64 biți și abilitatea de a gestiona în paralel procesarea a mai multe operații de rasterizare a imaginilor, EFI declară că rezultatele testelor de evaluare au evidențiat o creștere a vitezei de procesare a documentelor PDF mai mare cu 177% față de versiunea precedentă 4.1.

Modulul „Job Merge” permite ca documentele master și conținutul să fie generate eficient folosind conținut variabil, iar „EFI Cut Marks Option” asigură conectivitate pentru aplicațiile de plotare iCut, FOTOBA și Grommet, ca și pentru cele de tăiere ale Zunt Cut Center.

Cele două produse software includ, de asemenea, tehnologia Dynamic Wedge, care verifică și optimizează pe fluxul de lucru culorile speciale în spațiile de culoare LAB

RGB, alb-negru și CMYK, putând gestiona până la șapte lucrări color concomitent. În același timp, aplicațiile suportă colecția de culori Pantone Plus și dispun de un nou modul Colour Verifier capabil să asigure suportul pentru standardele ISO existente și viitoare. Un suport la fel de bun ca și posibilitatea manipulării unor acoperiri imprimabile speciale, cum ar fi a cernelii albe, a lacurilor și a cernelurilor metalice, le permite utilizatorilor să folosească aplicațiile și pentru lucrările de ambalaje.

De asemenea, conectivitatea cu serverele bazate pe JDF a fost îmbunătățită în scopul obținerii unei legături mai bune cu componentele MIS și cele web-to-print, fiind adăugate mai multe drivere destinate ultimelor modele de echipamente de la Canon, Epson, HP, Roland și Xerox.

Stefan Speigel, directorul general al EFI Inkjet Appplications Group, a declarat: „Noua lansare extinde funcționalitatea RIP-urilor pentru a le oferi clienților un control complet al culorii pe tot parcursul lanțului de producție. Funcționalitățile adiționale nu numai că îmbunătățesc productivitatea, dar în același timp le oferă imprimatorilor posibilitatea să ofere opțiuni dedicate de tăiere sau finisare”.

(Sursă: EFI)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
460 views
bookmark icon

Write a comment...