Default

Agfa Graphics are instalate 6000 de Sisteme :Apogee

• Bookmarks: 22501


Noua suită de aplicaţii de tip PDF Workflow creşte performanţa cu aprozimativ 30%.

Conform declaraţiilor companiei cu sediul în Mortsel, Belgia, din 23 februarie 2010, mai mult de 6000 de Sisteme :Apogee sunt în folosinţă la nivel internaţional. Cu Versiunea 6.0 disponibilă pentru utilizatori încă de la începutului anului 2009, Agfa raportează că toate noile instalări beneficiază astăzi de toate îmbunătăţirile, menţionându-se că peste 30% dintre utilizatorii existenţi şi-au actualizat deja sistemul.

Cu suita de aplicaţii :Apogee 6.0, Agfa Graphics oferă o serie nouă de aplicaţii ca şi de schimbări la nivel structural a sistemului – consecinţa fiind o îmbunătăţire dramatică a performanţelor.

“Cu :Apogee PrePress 6.0, care integrează ultimul Adobe PDF Renderer (APPE 2.0), ne-am dat seama că putem procesa chiar mai multe pagini cu doar două Task Processor-e decât cu 3 sau 4 pe utilizate în cazul :Apogee 5.0”, a declarat Jamie Awford, Prepress manager at Stephens and George Print Group. “Nu suntem cu nimic mai diferiţi decât alte tipografii: clientul continuă să solicite un timp de livrare din ce în ce mai scurt pentru lucrări iar dacă ne putem baza pe cea mai nouă tehnologie de tipar în hală asta implică să punem presiune pe partea de pregătire a formei.”

:Apogee Suite 6.0 vine ca o familie de aplicaţii software. :Apogee PrePress integrează funcţiile avansate ale unui hub de producţie în prepress precum şi automatizări complete de tip JDF, administrând, controlând şi procesând PDF-urile. :Apogee Color integrează fără probleme funcţiile de management al calităţii şi pe cel de management al culorii pentru întreg ciclul de producţie. :Apogee Portal întăreşte nivelul comunicării şi al colaborării dintre tipograf şi clienţii săi, în timp ce :Apogee Media se concentrează mai mult pe aspectele Editoriale şi de Content Management în fluxul publicării unei lucrări.

(Sursă: Agfa Graphics)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
501 views
bookmark icon

Write a comment...