Default

Agfa Graphics obţine statutul “Adobe Gold Solution Partner”

• Bookmarks: 22440


Angajamentul celor două părţi este o consecinţă firească a succesului platformei :Apogee ca lider pe segmentul aplicaţiilor PDF de tip workflow destinate tipografiilor comerciale.

Agfa Graphics a anunţat astăzi că a obţinut statutul Adobe Gold Solution Partner şi a devenit membru al Adobe Partner Connection. Prin acest statut, Agfa Graphics şi echipa de dezvoltare a :Apogee demonstrează selectarea fără echivoc a Adobe Systems Incorporated ca partener tehnogic strategic în dezvoltarea curentă şi viitoare a portofoliului propriu de aplicaţii software. Echipa :Apogee poate beneficia de pe urma acestei alianţe având acces la resursele şi suportul tehnologic al echipelor Adobe, extinzând aria de aplicaţii dincolo de nivelul produsului.

“De pe urma acestui program vor beneficia atât echipele noastre de dezvoltarea a produsului cât şi clienţii noştri”, a declarat Bart De Pelsmaeker, Head of Software la Agfa Graphics. “Acest lucru ne va permite să construim soluţii care să fie strâns aliniate la celelalte medii de aplicaţii dezvoltate de Adobe. Suntem capabili să împărtăşim şi să facem schimb de experienţă în ceea ce priveşte trendurile industriei, cum ar fi pe segmentul aplicaţiilor integrate de publishing. Consecinţa acestui fapt va fi accesul pieţei la instrumente noi şi mai bine echilibrate”, a adăugat acesta.

De cealaltă parte, Raman Nagpal, senior director al Adobe pentru Print and Scan Bussines Unit, a declarat că “Adobe este entuziasmat să aibă Agfa ca membru de nivel “Gold” în cadrul acestui program de partneriat. Aşteptăm cu nerăbdare să începem să lucrăm împreună pentru a crea soluţii noi şi inovative pentru clienţii noştri comuni”.

Agfa Graphics beneficiază de pe urma relaţiei multianuale pe care o are cu Adobe, un enorm număr de sisteme CPSI şi APPE fiind instalate în întreaga lume. Una dintre realizările recente dezvoltate este :Apogee Suite 6.0, aplicaţie destinată fluxurilor de prepress din mediile de tipar comercial, precum şi introducerea APPE 2.0.

(sursă: comunicat de presă Afga Graphics)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...