Stiri

Ghent PDF Workgroup certifică soluția :Apogee Preflight de la Agfa Graphics

• Bookmarks: 21458


Ghent PDF Workgroup (GWG) a confirmat că soluția :Apogee Preflight, precum și modulul de preflight care este parte a aplicației :Apogee Prepress v7.1, îndeplinește cerințele de conformitate cu specificațiile 1v4 publicate de organizație.

Specificațiile GWG 1v4 descriu ce ar trebui să conțină documentele PDF, astfel încât acestea să poată fi transferate și procesate într-un mod sigur de către companiile grafice și fluxurile de lucru specifice. În acest moment există specificații destinate diferitelor segmente de piață, cum ar fi cele pentru: publicitate, tipărire comercială și a ziarelor, ca și pentru tipar digital și cel în format mare. Documentele conforme cu specificațiile GWG 1v4 se bazează pe standardul pentru formate de documente PDF/X-1a adoptat de industria grafică. Totuși, aceste file-uri mai au de trecut o serie suplimentară de verificări a calității în scopul evitării problemelor generate de imaginile cu rezoluție mică, supratiparul textelor de culoare albă, depășirea limitei maxime a acoperirii cu cerneală etc.

Aplicația :Apogee Preflight v7.1 va fi livrată de Agfa cu 13 profiluri ale standardului GWG 1v4, acestea permițându-le utilizatorilor să verifice dacă documentele PDF intrate au fost generate în conformitate cu specificațiile GWG. Acest lucru oferă siguranța că fișierele respective vor putea fi prelucrate în mod adecvat, garantând o bună calitate produsului final. Procedura îi economisește un timp prețios operatorului, făcând inutile corecturile efectuate manual și evitând revizuirile documentului.

De asemenea, aceste profiluri le permite utilizatorilor :Apogee să creeze fișiere de înaltă calitate conforme GWG 1v4, atât pentru arhivare cât și pentru a fi transferate către alte dispozitive RIP sau soluții de workflow conforme GWG 1v4. Astfel, rezultatul obținut va fi identic indiferent de diferitele sistemele folosite.

Mai multe informații privind activitatea GWG pot fi obținute la adresa www.gwg.org

(Sursă: Agfa)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
458 views
bookmark icon

Write a comment...