Stiri

Printman îşi extinde portofoliul de soluţii pre-press

• Bookmarks: 23554


Compania românească tocmai a încheiat un nou parteneriat cu o importantă firmă internaţională. Este vorba despre Enfocus, lider pe piaţa dezvoltatorilor de soluţii software pentru controlul calităţii fişierelor PDF destinate tiparului, precum şi a soluţiilor de automatizare a procesării documentelor din industria grafică. Soluţiile inovatoare dezvoltate de companie eficientizează fluxul de lucru de-a lungul întregului lanţ de producţie – de la design la tipar, conectând astfel tipografiile, editorii şi designerii.

PitStop Pro este una dintre soluţiile din portofoliul Enfocus. Aceasta este cea mai rapidă opţiune pentru verificarea erorilor din documentele PDF. Aceasta funcţionează ca plugin pentru Adobe Acrobat Pro. Softul analizează documentul şi semnalează problemele găsite. Acolo unde este posibil, aduce corecturile necesare, precum conversii de culoare, înlocuire, încapsulare, decapsulare, conversia de culori, înlocuirea de culori etc.

O altă soluţie marca Enfocus este PitStop Server. Aceasta, la fel ca şi varianta Pro, identifică şi corectează erorile din documentele PDF, acţionând independent de alte aplicaţii şi permite o automatizare minimală bazată pe hotfolders.

Switch este un soft complex de automatizare a procesării documentelor din industria grafică. Poate crea combinaţii infinite de fluxuri de lucru în care documente specifice tiparului (nu doar PDF, ci şi InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel Draw, TIFF, JPEG tc.) sunt analizate, convertite, procesate, manipulate în diverse forme pentru diferite necesităţi impuse de tehnica de tipar folosită.

Nu în ultimul rând, trebuie menţionată o soluţie Enfocus destinată echipamentelor HP Indigo: EPM preflight solution. Deţinătorii acestora pot folosi acest program pentru a automatiza procesul de sortare a fişierelor care se pretează a fi tipărite în modul Enhanced Productivity.

Toate acestea s-au alăturat de acum vastului portofoliu de consumabile, echipamente şi soluţii software aflate deja în oferta Printman.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
554 views
bookmark icon

Write a comment...