Stiri

Enfocus lansează instrumentul ROI.

• Bookmarks: 26130


Expertul în automatizare Enfocus a lansat un calculator ROI gratuit care permite companiilor să calculeze valoarea tehnologiei sale Switch – și cât de repede va câștiga înapoi orice investiție inițială.
Instrumentul oferă companiilor o înțelegere cuprinzătoare a recompenselor financiare și a câștigurilor de eficiență pe care le obțin atunci când implementează Switch – un instrument software care permite imprimantelor să automatizeze sarcinile repetitive. Capacitatea Switch de a se integra cu aproape orice flux de lucru de imprimare, inclusiv setările web-to-print și MIS, înseamnă că poate eficientiza întregul proces de prepress, pretinzând că poate economisi sute de ore pe tot parcursul anului. Acum, folosind calculatorul ROI, companiile vor putea calcula cât timp vor economisi înainte de a face orice investiție.
Davy Verstaen, manager de produs la Enfocus, a declarat: “La Enfocus, înțelegem că calcularea rentabilității investiției pentru soluțiile software din industria de imprimare a fost întotdeauna o provocare. Dar, cu informații extrase de la mii de clienți mulțumiți din întreaga lume, am dezvoltat un calculator ROI fiabil și puternic, care arată exact modul în care Enfocus Switch vă poate transforma afacerea.
“Recunoaștem importanța demonstrării modului în care aceste îmbunătățiri se traduc în economii de costuri în lumea reală și în creșterea profitabilității. Lansarea calculatorului nostru ROI marchează un salt semnificativ înainte în oferta noastră către clienți, deoarece ajunge direct la punctul în care companiile evaluează și adoptă soluții de automatizare. “Câți bani mă va economisi?” și “Cât timp mă va economisi?”. Acum, companiile pot răspunde la ambele întrebări în doar câteva minute.”
Calculatorul constă din câteva întrebări scurte axate pe procesul existent al unei afaceri, din care calculează cât timp și bani pot fi economisiți prin automatizarea mai multor sarcini comune de prepress, cum ar fi primirea de lucrări, trimiterea de e-mailuri de notificare clienților și verificarea fișierelor PDF.
“Recunoaștem că fiecare afacere este unică, cu fluxuri de lucru, parametri operaționali și considerente financiare distincte”, a adăugat Verstaen. “Pentru o analiză mai precisă și adaptată care să reflecte circumstanțele dvs. specifice, vă recomandăm să contactați direct echipa noastră. Experții noștri vor colabora cu dumneavoastră pentru a efectua o evaluare cuprinzătoare, asigurându-se că sunt luate în considerare toate variabilele unice pentru operațiunile dumneavoastră.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
130 views
bookmark icon

Write a comment...