Stiri

Enfocus a făcut Switch mai flexibil și mai scriptabil ca niciodată.

• Bookmarks: 27570


Enfocus, lider în controlul calității PDF, editare PDF avansată și automatizarea fluxului de lucru pentru industria artelor grafice anunță lansarea celei mai recente actualizări pentru Switch, platforma de automatizare a fluxului de lucru pentru imprimante. Switch 2021 Spring oferă o listă de caracteristici noi, îmbunătățiri și completări. Anul trecut, accentul a fost pus pe creatori. Enfocus a făcut Switch mai flexibil și mai scriptabil ca niciodată, sprijinind Node.js. În acest an, atenția este îndreptată către utilizatorii finali.
“Modificările arhitecturale sunt aproape de a fi finalizate cu scriptarea nodurilor, făcând posibilă concentrarea mai mult pe caracteristicile utilizatorului final. Suntem încântați de noile posibilități pe care integratorii noștri le pot oferi ca capacități de automatizare clienților noștri finali. Acum este timpul să ne alăturăm revânzătorilor noștri și să oferim valoare clientului final, abordând câteva solicitări de caracteristici lungi și remarcabile. Și acesta este doar începutul.” – Toon Van Rossum, Product Manager, Enfocus
Noile caracteristici centrate pe utilizator includ:
Custom Web Portal branding, care permite utilizatorilor să definească logo-uri personalizate și culori pentru a personaliza aspectul portalului Web.
Suport pentru spaniolă și portugheză în Switch Designer
A fost implementat un mecanism îmbunătățit de încărcare a fișierelor și folderelor. Anterior, procesul de încărcare a fost pornit imediat când selectați un fișier sau un folder. Acum, utilizatorul poate adăuga sau elimina fișiere în coadă înainte de începerea încărcării, creând mai mult control.
Partajarea filtrelor punctului de control utilizând importul și exportul. Anterior, toți utilizatorii au trebuit să-și creeze propriile filtre și au trebuit să înțeleagă modul în care fluxurile au fost structurate pentru a construi filtre. Acum, administratorii pot crea filtre și le pot partaja cu alți utilizatori.
Imbunătățiri;
Mai ușor de identificat tipurile de elemente din proiectantul fluxului
Mai multe elemente au primit funcționalitate extinsă
Creatorii fluxului au dat control asupra tipului de fișiere trimise
Îmbunătățiri continue ale interfeței cu utilizatorul
NodeJS
Mai multe capacități adăugate la interfața de scriptare Node.js
Creați proiecte JavaScript sau TypeScript cu un singur clic.
Pentru mai multe informații, vizitați www.enfocus.com.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
570 views
bookmark icon

Write a comment...