Default

Ultima versiune de Acrobat integrează noi funcții de la Callas Software

• Bookmarks: 19479


Noua versiune a programului Adobe Acrobat 10.1 este bine pusă la punct pentru lansarea oficială a standardului PDF/A2, acest lucru datorându-se în parte contribuției germanilor de la Callas Software GmbH, cei care s-au ocupat de dezvoltarea instrumentului de Preflight. Deja utilizatorii pot verifica documentele pentru conformitatea cu standardul Acrobat PDF/A cu Acrobat X. Acest update integrează modificările finale ale standardului acum publicat. Update-ul este gratuit, fiind recomandat utilizatorilor de Adobe X care utilizează standardul PDF/A.

Începând din 1997, Callas Software este compania care le-a furnizat celor de la Adobe tehnologia pentru validarea și corectarea documentelor PDF. De altfel, berlinezii de la casa de software Callas sunt cei care au dezvoltat modulul de Preflight care permite conversia și verificarea documentelor PDF/A1 încă de la versiunea 8 a programului Acrobat.

Proaspăt intrat în uz, noul standard PDF/A2 se bazează pe formatul PDF versiunea 1.7 și, comparat cu PDF/A1, include câteva noi funcții.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
479 views
bookmark icon

Write a comment...