Default

Enfocus a lansat „Instant PDF 09”

• Bookmarks: 25566


Producatorul de aplicatii software Enfocus a lansat in iulie o noua versiune a aplicatiei „Instant PDF”, folosita pentru generarea documentelor PDF Certificate.

Denumita „Instant PDF 09”, noua versiune are capabilitati superioare de preflight si de corectare a PDF-ului obtinut dupa generare, oferindu-le designerilor o simplicitate deosebita in obtinerea unor documente de prepress conforme cu standardele industriei. In acelasi timp, aplicatia vine cu suport pentru Adobe Creative Suite 5 si QuarkXPress 8, precum si compatibilitate cu platformele Windows 7 si cu cele de Apple, de la OS X 10.4.11 la ultima versiune 10.6, inclusiv pentru 64-bit.

Documentele PDF create cu „Instant PDF 09” sunt conforme cu specificatiile industriei tipografice, incluzand standardele ISO PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4 si ultima versiune a Ghent PDF Workgroup (GWG.) File-urile sunt PDF-uri Cerificate, ale caror metadate includ creatorul, informatii despre verificare si profil – detalii care raman alaturi de document pe toata durata vietii sale.

Pretul anuntat de Enfocus pentru o licenta individuala de Instant PDF 09 va ramane 299 euro. Upgrade-ul unei licente individuale de la precedenta versiune (08) va fi de 79 de euro, iar pentru cea de la versiunea 4, de 159 de euro. Si utilizatorii de Instant PDF 3 pot sa-si actualizeze aplicatia pana la sfarsitul lunii septembrie 2010, la un pret de 159 de euro, dupa aceasta pretul pentru upgrade fiind de 199 de euro.

Dupa 31 decembrie 2010 upgrade-ul pentru Instant PDF 3 nu va mai fi disponibil.

(Sursa: Enfocus)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
566 views
bookmark icon

Write a comment...