Analiza

Elementele imprimate decorează un colegiu din Liverpool

• Bookmarks: 174


Materialele tradiţionale folosite până acum pentru decorarea interioară sunt tot mai des înlocuite de elemente grafice imprimate pe diferite substraturi. Compania londoneză BAF Graphics a realizat întreg proiectul de design interior pentru noul centru Learning Exchange, din cadrul colegiului din Liverpool.

Astfel, furnizorul de print a adăugat un plus de culoare pereţilor instituţiei cu ajutorul unor elemente grafice imprimate pe folii autocolante de vinil, care au fost apoi aşezate direct pe perete şi pe uşile încăperii.

Majoritatea elementelor au fost realizate cu ajutorul unui echipament Durst Rho 350.Proiectul a mai inclus imprimarea direct pe suprafaţa rugoasă a unor panouri de sticlă, precum şi elemente de semnalizare din plăci Dibond sau imprimarea unei folii transparente.

“Pentru realizarea acestui proiect am studiat cu atenţie fiecare parte a clădirii şi am ales cu atenţie materialele necesare, începând de la cele mai subţiri şi până la cele groase, din vinil, potrivite pentru sticla securizată”, a explicat Dan Chang, directorul de proiect din partea BAF.

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
74 views
bookmark icon

Write a comment...