Default

Epson lansează prima imprimantă cu transfer termic compatibilă cu standardul ecologic Energy Star

• Bookmarks: 20477


Espon TM-T88V: calitate, economie, eficienţă energetică

Meerbusch, Germania, 17 februarie 2010 – Astăzi industria trebuie să se concentreze tot mai mult asupra implicaţiilor de mediu, fără a pierde din vedere interesele clienţilor. Cu TM-T88V, Epson a conceput o imprimantă cu transfer termic care va ajuta companiile să reducă costurile operării POS.

TM-T88V este prima imprimantă cu transfer termic din lume capabilă să detecteze tonurile diferite de gri. Datorită ultimelor tehnologii folosite, cea de-a cincea generaţie de imprimante Epson POS este mai fiabilă şi dă un randament superior.

Modelul TM-T88V a fost conceput pentru volume foarte mari de lucru. Prin optimizarea componentelor, Epson a îmbunătăţit principalele funcţii tehnice: cutter-ul de hârtie integrat are acum o durată de viaţă de două milioane tăieturi, comparativ cu cele 250 de mii de tăieturi ale modelului precedent. De asemenea, numărul mediu de cicluri de lucru MCBF (cicluri de lucru între defecţiuni) a fost îmbunătăţit cu 35%, atingând 70 de milioane de linii. În plus, capul de listare are o acoperire cu 50% mai mare comparativ cu modelul precedent.

Datorită componentelor robuste folosite, echipamentul este mai fiabil, chiar şi în condiţii dificile de lucru, fiind ideal pentru bucătăriile comerciale. De exemplu, îmbinările robuste din metal minimizează efectele asupra carcasei, supusă stresului mecanic. De asemenea, alimentarea cu hârtie a fost optimizată, prevenind blocarea facturilor. Chiar dacă alimentarea cu hârtie este blocată, facturile vor fi comprimate, în cele mai multe cazuri fiind tăiate corect.

Performanţe de mediu

Noua imprimantă impresionează şi prin caracteristicile ecologice. Toate procesele de fabricaţie, dar şi materialele utilizate în timpul fabricării modelului TM-T88V corespund celor mai avansate standarde de protecţie a mediului din industrie. Pe lângă faptul că echipamentul are cele mai mici emisii de CO2 dintre toate imprimantele cu transfer termic Epson, TM-T88V va deveni şi standardul pentru această categorie. Epson TM-T88V este prima imprimantă cu transfer termic din lume care întruneşte standardul Energy Star la categoria echipamentelor de birou cu un consum redus de energie.

De asemenea, consumul de hârtie a fost optimizat: o funcţie nouă reduce spaţiile dintre linii fără a altera conţinutul facturilor. În acest fel, companiile pot economisi până la 15% din hârtia utilizată, în funcţie de dimensiunile facturii. O altă metodă de reducere a consumului este printarea logo-ului pentru chitanţa următoare înainte de tăierea celei în curs, evitându-se altfel consumul inutil al marginilor. Un adaptor pentru hârtia de 58 mm este disponibil în pachetul imprimantei, ceea ce duce la o economie suplimentară de hârtie.

Publicitate eficientă cu elemente grafice de calitate

Un alt avantaj al imprimantei TM-T88V este capacitatea de a lista elemente grafice de calitate. Modelul este prima imprimantă cu transfer termic din lume capabilă să listeze tonuri diferite de gri. Astfel, facturile şi etichetele pot fi îmbunătăţite cu diferite elemente grafice sau logo-uri. Fie că este vorba de vouchere de reduceri, cupoane sau flyere pentru campanii, listarea mesajelor pe etichete rămâne un instrument de marketing eficient pentru că permite adresarea către clienţi în mod direct.

Aplicaţii pentru orice sistem – acum şi pentru Mac OS şi Linux

Datorită aplicaţiilor integrate, TM-T88V poate fi întreţinut şi administrat de la distanţă. Pe lângă suportul tuturor versiunilor de Windows, imprimanta este compatibilă acum şi cu sistemele de operare Mac (începând cu versiunea 10.4.) şi Linux.

Imprimanta TM-T88V va fi disponibilă în Europa începând cu luna aprilie 2010.

Specificaţii şi caracteristici ale imprimantei Epson TM-T88V

– Eficientă energetic: prima imprimantă cu transfer termic care întruneşte standardul Energy Star.

– Imprimă tonurile de gri: cel mai bun nivel de listare a tonurilor de gri

– Economia hârtiei: include aplicaţii de reducere a consumului de hârtie

– Fiabilă: Cicluri medii până la defecţiune – 70 milioane linii

– Viteză: viteză de listare de până la 300 mm/s pentru text sau grafică (în modul alb/negru)

– Uşor de operat pentru utilizatori şi administratori

– Suportă majoritatea sistemelor de operare actuale: 
Windows, Mac OSX (începând cu versiunea 10.4), Linux

– Garanţie comercială de 4 ani

– Compatibilă cu modelele precedente

 

(Sursa: comunicatul de presa Epson România)

www.epson.ro


Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
477 views
bookmark icon

Write a comment...