Stiri

Esko prezintă noi echipamente de finisare

• Bookmarks: 26835


Noile maşini asigură un flux de lucru fără probleme de la lansarea comenzii până la livrare, inclusiv la design şi finisare, spune producătorul. Este vorba de două mese de tăiere, Esko Kongsberg C64 şi Kongsberg X24. Kongsberg C64 este o masă de tăiere digitală multifuncţională în format super wide dedicată aplicaţiilor de sign şi display. Masa de tăiere Kongsberg X24 vine cu o mare varietate de aplicaţii speciale. Acestea oferă viteza, puterea şi flexibilitatea de a lucra cu o mare varietate de materiale, plăci de diverse tipuri, spume, lemn şi o listă foarte lungă de materiale plastice. Esko a lansat, de asemenea, şi soluţii soft, precum programul Studio, sau ArtiosCAD pentru aplicaţii 3D, i-cut Suite pentru optimizarea procesului de prepress şi Automation Engine QuickStart pentru zona de sign.

Geert de Proost, Director Solutions Marketing, a declarat: “Scopul nostru este să oferim suport zonei de sign şi display personalizând soluţii în funcţie de strategiile de business ale companiilor. Fluxul nostru de lucru automatizat va îmbunătăţi dramatic capacitatea de produţie fără a mai exista nevoia de investiţii în plus în personal. De asemenea, soluţiile noastre elimină erorile umane pe tot parcursul procesului de producţie. Acest lucru eliberează timp şi bani care pot fi folosiţi pentru a crea valoare adăugată în plus şi pentru diversificare. Suntem foarte bucuroşi că putem prezenta pieţei de sign şi display Automation Engine QuickStart. Cu QuickStart, le oferim clienţilor o soluţie la cheie, dovedită, care asigură un flux de lucru automat în zona de producţie wide şi sign. Nu este nevoie să se angajeze experţi, nu există curbe de învăţare lungi. Totul de la instalare până la începutul producţiei durează 5 zile.

Instrumentele noastre au fost create să asigure eficienţă maximă a echipamentului în spaţiul de producţie şi să reducă rebuturile. Diferenţa care există la echipamentele Esko a apărut graţie analizei noastre a nevoilor clienţilor. Ne uităm la strategia companiei, indiferent dacă e vorba de achiziţii sau livrări şi ne concentrăm pe eliminarea punctelor de presiune, a aglomerărilor şi a erorilor. Bazându-se pe mulţi ani de experienţă, Esko este lider în automatizare şi simplificare.”

Echipamentele şi soluţiile software Esko sunt distribuite în România de Grup Transilvae. Mai multe detalii găsiți la www.transilvae.ro

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
835 views
bookmark icon

Write a comment...