Stiri

EskoWorld 2013, participare peste așteptări

• Bookmarks: 6214


Esko World User Conference pe numele lui complet, evenimentul anual organizat anul acesta la Phoenix, în statul american Arizona, a atras atenția unui public mult mai numeros decât se așteptau gazdele. Esko, lider mondial în soluții pentru ambalaj, a anunțat o audiență de peste 600 de persoane în perioada 19-22 mai, cât a durat întâlnirea. De asemenea, organizatorul s-a lăudat și cu feedback-ul pozitiv primit de la clienții și partenerii participanți.

„Suntem foarte mulțumiți de faptul că se pare că ne autodepășim în fiecare an la EskoWorld”, a declarat, entuziast, Mark Quinlan, președintele Esko Americas. „Poate că nu este nicio surpriză faptul că numărul vizitatorilor crește așa. Noi ne-am făcut un obiectiv serios din a planifica și duce la bun sfârșit cel mai bun program educational posibil pentru clienții noștri. EskoWorld este organizat special pentru ca ei să învețe cum să profite cât mai mult de soluțiile lor Esko. Din răspunsurile primite până acum, ne-am îndeplinit obiectivul și am oferit clienților planuri de acțiune palpabile, de care se pot folosi când se întorc la muncă.“

Succesul tot mai mare al evenimentului și interesul manifestat pentru acesta la nivel mondial i-a făcut pe organizatori să se gândească să-l multiplice și în alte țări, mai ales în Europa. Deja au avut loc evenimente pe bătrânul continent în Belgia, Germania, Polonia și Suedia, iar altele sunt programate pe mai târziu în cursul anului curent.

Similar Posts:

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
214 views
bookmark icon

Write a comment...