Stiri

Forumul Tipografic Balcanic din 2012 are loc la Sofia, între 18 și 19 octombrie

• Bookmarks: 14469


Cel de-al 7-lea Forum Tipografic Balcanic va avea loc anul acesta la Sofia, Bulgaria, în perioada 18-19 octombrie, lucrările urmând a se desfășura la centrul de conferințe și expoziții Inter Expo Center. Organizat de Asociația Industriei Tipografice din Bulgaria, manroland Bulgaria și de către furnizorul de servicii de imprimare digitală Billboard JSC, evenimentul beneficiază de suportul membrilor organizației PrintCity Alliance, cum ar fi manroland sheetfed, manroland web systems, Océ, Baumüller, Kurz, Procemex, Sappi și UPM.

Anul acesta, Forum Tipografic Balcanic își va focaliza atenția pe tema „Calitatea înaltă, profitabilitatea și competitivitatea produselor tipărite.” Conform organizatorilor, cca 160 de reprezentanți sunt așteptați să participe la ediția din 2012 a Forumului, incluzând manageri, specialiști și experți ai asociațiilor tipografice naționale care fac parte din Forumul Tipografic Balcanic.

Principalele obiective ale Forumului sunt de a împărtăși experiența și know-how-ul, de a iniția și intensifica contacte și de a sprijini proiectele comune derulate în regiunea Balcanilor. Țările membre ale Forumului Tipografic Balcanic sunt Albania, Bosnia și Hețegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, România, Serbia, Slovenia, Turcia și Ungaria. Parteneri ai Forumului sunt și asociațiile tipografice și universitățile de profil din Austria, Belgia, Germania, Kazahstan, Moldova, Rusia, Turkmenistan și Ucraina, plus organizația PrintCity Alliance.

Întâlnirea anuală este una dintre principalele activități ale Forumului Tipografic Balcanic, eveniment la care companiilor participante li se oferă posibilitatea de a asista la prezentări și dezbateri, precum și de a schimba informații și know-how din domeniul tehnologiei tipografice moderne.

Pentru data de 18 octobrie 2012, agenda Forumului Tipografic Balcanic va include următoarele activități:

• Cuvântul de bun venit și speach-ul reprezentanților Asociației Industriei Tipografice din Bulgaria;

• Prezentări susținute de sponsori și co-sponsori;

• O prezentare susținută de către o inovativă companie tipografică din Bulgaria;

• Sesiunea de dezbateri a celui de-al 7-lea Forum Tipografic Balcanic se va concentra pe tema „Tiparul este realitatea și viitorul, nu spațiul virtual! Îl poți atinge, îl poți simți, te poți bucura de el…”;

• Propuneri pentru activitățile viitoare ale Forumului Tipografic Balcanic.

În dimineața zilei de 19 octombrie, participanții la Forumul Tipografic Balcanic vor participa la vizitarea companiei tipografice Billboard JSC din Sofia.

La cea de-a II-a întâlnire InPEQ, organizată în cea de-a doua zi a întâlnirii Forumului Tipografic Balcanic, reprezentanților școlilor și universităților de profil din Europa vor face schimb de informații sub deviza „Îmbunătățirea educației și calificării tipografilor.”

Mai multe detalii despre Forumul Tipografic Balcanic pot fi obținute vizitând site-ul www.balkanprintforum.org

 

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...