Default

Fujifilm oferă proofing virtual pentru edituri

• Bookmarks: 12405


La expoziția Publishing Expo 2011, desfășurată în perioada 1-2 martie la Earls Court, Londra, Fujifilm va pune accentul pe prezentarea aplicaţiilor sale web2print destinate primirii, soft-proofing-ului şi urmăririi online a comenzilor, prin portalul web XMF Remote v5.0 împreună cu aplicaţia pentru fluxuri de lucru XMF v3.0.

Cei care vor vizita standul companiei la această expoziţie, vor avea ocazia să vadă cum XMF Remote le permite clienţilor unei tipografii să plaseze online comenzile, să le aprobe și să le adauge eventualele documente corectate şi adnotări, iar odată ce acestea au intrat în producţie să ştie în ce stadiul se află lucrarea în orice moment. Instrumentul software oferă atât o fluidizare a fluxului de producţie cât și o creștere a viteza cu care au loc aceste procese.

 

Acest portal, ce poate fi personalizat cu logoul tipografiei, este accesibil prin intermediul oricărui tip de browser web. El conţine un motor 3D de proofing care randează imagini tridimensionale realiste ale obiectelor finale comandate. Aceste adevărate mock-upuri virtuale a ceea ce urmează a fi imprimat în mod clasic ori digital, pe tipul de hârtie specificat, la dimensiunea şi rezoluţia reală, pot fi vizualizate și aprobate online pe ecranul monitorului. XMF este prima aplicaţie web2print care a introdus această opţiune, încă din 2004, de atunci continuând să o perfecţioneze şi să adauge noi funcţii care să vină în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor.

De asemenea, la standul Fujifilm vor fi prezenţi mai mulţi clienţi ai companiei care folosesc deja această aplicaţie, şi care le vor prezenta celor interesaţi cum şi-au eficientizat activitatea folosind XMF.

Pentru a vizualiza capturi de ecran cu funcțiile aplicației XMF Remote, click pe imaginea din dreapta titlului și folosiți săgețile din lateral pentru navigare.

(Sursă: Fujifilm)

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
405 views
bookmark icon

Write a comment...