Eveniment

GEALAN susţine comunitatea de artişti vizuali din România

• Bookmarks: 4 • Comments: 1398


GEALAN România, liderul pieţei locale de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, susţine comunitatea de artiști vizuali din România, prin sponsorizarea workshop-ului din cadrul Visualart Challenge. Participanţii la workshop-ul Gealan, desfășurat pe 21 februarie 2011, au fost coordonaţi de specialiştii Stefan Lucut şi Ovidiu Hrin.

Pentru workshop-ul de print design, Gealan a propus mesajul “Gealan, o lume a ferestrelor colorate”, împărţit apoi în 25 de bucăţi, iar fiecare participant a trebuit să decoreze bucata primită din printul original aşa cum dorea, fără însă a modifica forma elementului grafic iniţial.

La final, au fost unite toate lucrările şi, din printul iniţial în alb şi negru, s-a obţinut un print colorat şi decorat de către designerii participanţi la workshop.

“Parteneriatul cu Visualart înseamnă pentru noi nu numai sprijinirea tinerilor artişti, dar şi dorinţa de a ieşi din banalul non-culorilor, pentru a lăsa loc culorilor puternice, esenţiale pentru un design desăvârşit, indiferent de scopul pentru care sunt folosite. Acestea au fost principalele motive pentru care am introdus în gama de profile existente şi ferestrele colorate acrylcolor, pentru a da accente variate faţadelor”, a declarat Aurel Vlaicu, directorul general Gealan România.

Competiţia Visualart Challenge a avut ca temă “Viteza” şi a atras peste 90 de participanţi cu peste 120 de lucrări variate – de la sculptură la desen, fotografie, pictură și animaţii 3D şi scurtmetraje.

GEALAN a fost partener principal pe toată durata competiției, care a durat aproape 3 luni, alături de BMW și Astra Asigurări. Un element unic al concursului a fost ideea de comunitate.

Astfel, participarea nu a însemnat doar înscrierea lucrărilor în forma finală, toate ideile fiind prezentate pe forum, discutate şi analizate de membrii Visualart.ro. Juriul a fost alcătuit dintr-o echipă de şase creativi, majoritatea membri activi ai comunităţii, cu o experienţă variată, de la graficieni afirmaţi pe piaţa internaţională până la directori de creaţie.

Pasionaţii şi curioşii pot vizita expoziția de lucrări realizate, care va fi prezentă, timp de o lună, la Garage Hall, începând din 25 februarie.

Gealan România este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru uşile şi ferestrele din casa fiecăruia. În prezent, Gealan România deţine o cotă de piaţă de aproximativ 30% şi are cea mai mare notorietate în România pe piaţa ferestrelor din PVC.

Compania colaborează cu circa 600 firme partenere în România, pentru care livrează componentele şi tehnologia necesare producţiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produsele din portofoliu se regăsesc rulouri, obloane şi diverse accesorii pentru ferestre şi uşi.

Similar Posts:

4 recommended
comments icon1 comment
1 notes
398 views
bookmark icon

One thought on “GEALAN susţine comunitatea de artişti vizuali din România

    Write a comment...