Stiri

GOS organizează un nou seminar flexografic în februarie 2013

• Bookmarks: 20426


După succesul înregistrat în 2011 cu seminarul pe teme flexografice organizat la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, la care au participat reprezentanții a nu mai puțin de 41 de firme din industria de profil autohtonă, furnizorul brașovean Graphic Open Systems (GOS) lansează o nouă invitație profesioniștilor din domeniu pentru sfârșitul lunii februarie a acestui an.


Credit foto: Cheile Grădiștei srl

Astfel, În perioada 22 – 23 februarie 2013, GOS va organiza la complexul turistic de la Cheile Grădiștei (zona Moeciu – Fundata), într-un cadru montan de excepție, un nou seminar flexografic. Un eveniment care pune în prim-plan interactivitatea dintre participanți și specialiștii din străinătate invitați de GOS să conferențieze, seminarul se va desfășura sub titlul “Elementele critice pentru obținerea unui tipar de calitate, care, cunoscute și aplicate corect, duc la obținerea unui tipar competitiv”.

La eveniment sunt invitați să participe profesioniști din departamentele de design și prepress pentru aplicații flexografice, operatori de imprimare flexo, tehnicieni și manageri din domeniu. Conform declarațiilor făcute pentru “Print Magazin” de conducerea Graphic Open Systems, la seminarul de anul acesta sunt așteptate să participe peste 50 de companii din sectorul imprimării flexo.

Cu un program mai ambițios decât cel al precedentului eveniment, noul seminar organizat de GOS își propune să lărgească spectrul subiectelor expuse auditoriului din industria flexografică, dintre care amintim:

– înțelegerea aprofundată a elementelor care concură la obținerea unei calități competitive a tiparului: noul standard HD Flexo și ce e nou în managementul culorii și gestiunea informației – temă susținută de specialiștii de la Esko;

– lupta pentru supremație între “round top dot” și “flat top dot” – temă susținută cu sprijinul DuPont;

– alegerea corectă a rolelor anilox – un subiect expus cu concursul Praxair;

– cum aleg racleta – temă susținută cu ajutorul companiei Swedev;

– am nevoie de tratament Corona – temă expusă cu sprijinul Vetaphone;

– soluții antistatice – subiect susținut cu concursul fabricantului Meech;

– ce avantaje îmi aduce un sistem de inspecție performant – temă expusă cu sprijinul producătorului israelian AVT;

– despre obținerea unui film de calitate prin extrudare – subiect susținut cu ajutorul specialiștilor Reifenhäuser;

– despre ștanțare – temă expusă cu concursul firmei RotoMetrics;

– prezentarea celei mai performante mașini de tipărit “inline” fabricate de compania americană Mark Andy.

Înscrierea la seminarul GOS se poate face online, accesând formularul disponibil AICI. Condițiile de participare la eveniment pot fi consultate pe această pagină web.

Alte informații despre seminar pot fi obținute de la domnul Laurențiu Nichitean la numărul de telefon 0722.559.224 sau pe e-mail, la adresa laurentiu.nichitean@gos.ro

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
426 views
bookmark icon

Write a comment...