Default

Grapo Technologies va expune la Fespa 2010 imprimanta UV “Shark”, un sistem hibrid accesibil

• Bookmarks: 18428


Echipată cu un modul automat de alimentare şi opţiuni de tăiere, “Shark” beneficiază de performanţe care rivalizează cu cele ale unor sisteme mult mai scumpe de pe piaţă.

Grapho Technologies, producător ceh de echipamente de imprimare plane şi roll-to-roll în format lat, a anunţat că va prezenta imprimanta “Shark”, un sistemul UV hibrid de imprimare/tăiere complet automat, la expoziţia Fespa 2010 desfăşurată la Munich între 22-26 iunie.

“Fespa este pentru noi ocazia perfectă de a prezenta ultimele îmbunătăţiri aduse maşinii Shark”, a declarat directorul de vânzări Branislav Oravec, continuând “După ce l-am folosit la execuţia multor lucrări produse în propriul nostru atelier de producţie, credem că aceste opţiuni adăugate maşinii îi conferă sistemului Shark mai multă eficienţă şi productivitate. Noi, cei de la Grapho Technologies, suntem înainte de orice, profesionişti în domeniul imprimării care proiectează şi fabrică imprimante gândite să satisfacă nevoile specifice ale altor profesionişti – am început ca un atelier de imprimare şi ţinem cont permanent de ceea ce au nevoie patronii unor astfel de firme: o maşinărie durabilă, capabilă să genereze profit pentru afacere.”

Dispunând de patru culori, “Shark” este un sistem multifuncţional care are capacitatea să imprime atât pe substraturi flexibile cât şi pe cele flexibile, putând produce imagini alb/negru de înaltă calitate pentru un spectru larg de aplicaţii din domeniul display-urilor. Grapho Tehnologies va demonstra performanţele imprimantei UV hibride “Shark” la Fespa 2010, prin prezentarea noului dispozitiv de tăiere care permite debitarea transversală şi longitudinală a materialelor de 1 mm grosime, ca şi sistemul de alimentare cu substrat care poate prelua materiale de până la maxim 10 mm grosime în formate de până la 2.000 x 2.000 mm.

Sistemul imprimă la o rezoluţie de 960 dpi pe o serie de materiale rigide sau flexibile, fiind capabil să tipărească imagini cu o lăţime maximă de 2.010 mm şi o lungime nelimitată. Viteza de imprimare variază între 40 m2/h pentru aplicaţii P.O.P de înaltă calitate şi cu 120 m2/h pentru aplicaţii grafice outdoor. Datorită faptului că “Shark” dispune de un sistem automat de alimentare cu substrat imprimabil controlat de o aplicaţie software special concepută pentru această maşină, clienţii pot imprima până la 100 m2/h fară nevoia intervenţiei umane.

La standul său de la Fespa 2010, Grapo Technologies va susţine demonstraţii de imprimare pe echipamentul “Shark” folosind un spectru larg de materiale precum: Foam, PVC, materiale textile, policarbonat, DiBond cu acoperire de aluminiu, acril, APET Veralite 100, Vivak, metal, lemn, plăci ceramice, carton etc. Pe lângă “Shark”, producătorul ceh mai oferă în prezent alte două modele de imprimate: “Manta” şi “Octopus”.

(sursa: comunicat de presă Grapo Technologies)

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
428 views
bookmark icon

Write a comment...